| chiftelutacrocanta a întrebat:

Cred ca gandirea optimista e zadarnica,deoarece optimismul inseamna energie si spre energie trag numai lucrurile rele,priviti sobolanii cum trag la cablurile electrice,mustele trag la lumina,ciorile stau pe cabluri electrice,mai mult te seaca de energie gandirea optimista va spun eu, sunt sigur ca ati gandit optimist de multe ori in incercarea de a face lucruri marete si nu ati reusit si prompt cand nu ati mai gandit optimist lucrurile marete s-au petrecut.Atata optimism strica si atrage ghinionul, in data de Vineri 13 omul gandeste cel mai optimist ca sa scape de ghinioane si tot de ele se izbeste, e o ipocrizie la mijloc cu gandirea asta optimista.Nu degeaba multi renunta sa mai gandeasca optimist, au vazut ca nu functioneaza.Secretul e altul,ideea e sa nu mai speri atata,ci sa iti fie frica de noroc,sa fugi de noroc,sa iubesti ghinionul, sa vezi atunci cum norocul fuge dupa tine.Cati bolnavi au sperat si au gandit optimist si in zadar,situatia lor parca tot asa a ramas. Misterul e mai folositor,gandeste-te la zilele cand ai avut noroc, ai gandit optimist atunci sau totul s-a intamplat pur si simplu prin mister?

8 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Gândirea excesiv optimistă dar și cea pesimistă e o tâmpenie! Cea mai bună e gândirea realistă.

| justanotheruser99 a răspuns:

Tin sa te contrazic. O gandire pozitiva atrage de la sine rezultate pozitive. Da, stiu asta din propria experienta. Ce ai scris tu mai sus sunt nonsensuri.

Răspuns utilizator avertizat
| justanotheruser99 a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Recunosc ca m-am gandit de cateva ori, dar daca mi-as fi propus sa devin as fi reusit. Deci uite ca nu ai dreptate. Atitudinea face totul. Cum te astepti sa devii bogat doar gandindu-te la asta? Nu primesti nimic de-a gata. Trebuie sa muncesti pentru ceea ce doresti. Mai putin in cazul in care esti mostenitorul unei familii care isi permite sa stearga pe jos cu banii.

Răspuns utilizator avertizat
| Cliar a răspuns:

Norocul si ghinionul sunt relative, ce se intampla in jurul tau este de fapt pura ta influenta asupra lucrurilor.