| carmi_6480 a întrebat:

Cred ca majoritatea oamenilor au avut sau au complexe pe care in mod sigur incearca sa le ascunda, daca nu sunt prea indiscreta imi puteti spune complexele voastre?

Răspuns Câştigător
| emi a răspuns:

Aaaa! Ce pacaleli.hmm.happyToata lumea avem complexe mai mari sau mai mici...fizice sau ...de caracter, asa ca nu mi se par prea sincere raspunsurile sau prea ezitante.
Asa ca voi fi curajoasa si-ti voi zice cel mai mare complex al meu, desi am mai multe si nu le las sa ma afecteze; atentie! amatorihappynu complexele ma conduc pe mine sau viata mea.Complexul, meu cel mai mare este ca atunci cand cineva incepe ma cunoaste nu vreau sa par tipica blonda prostuta.asa ca atunci cand cunosc pe cineva in persoana tind, din pacate sa uit de modestie...si dau in extremitatea cealalta, si anume pot parea infumurata.a..si incapatanata.
Din fericire, toti .imi povestesc cum si-au schimbat mult parerea de mine dupa un timp.happy

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am un complex, nu mi-e rusine sa-l ascund... este un complex sportiv in apropierea locuintei mele happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am complexul de a nu avea complexe. laughing

| CrucifiedCountess a răspuns:

Deci eu fac parte din minoritatea care n-are laughing nu am niciun complex. stiu cum sunt si asta e.cui ii place, bine, cui nu la fel happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum am trecut peste faza asta, dar, cand eram mai mica, imi doream sa fi fost mai inalta. Celelalte fete din clasa erau aproape toate destul de inalte, numai eu ramasesem in urma.Acuma am crescut si eu big grin

| carmi_6480 explică:

Multumesc celor care au luat intrebarea mea in serios pentru ca sunt oameni care sufera din cauza asta.Eu am avut o asemenea perioada si credeti-ma se poate suferi enorm si iti poti distruge viata daca nu esti ajutat de cei dragi sa intelegi ca esti unic asa cum esti.

| arysa a răspuns:

Ochelarii pe care ii port de la 6 ani, pentru ca mereu am fost considerata o ciudatenie si copii faceau misto de mine. Nu e chiar placut sa ti se spuna mereu "ia uite-o si poe aragaz cu 4 ochi". Nici acum nu am reusit sa scap de defectul asta dar am inceput sa-l mai depasesc pentu ca am persoane langa mine care ma apreciaza pentru ceea ce sunt, nu dupa aspectul fizic.