Exista peste tot. Oamenii batrani au senzatia ca merita respect doar pentru ca exista si au reusit sa traiasca până la vârsta pe care o au
Habar nu am dar si eu am patit faze nasoale cu ei la modul ca uneori autobuzul era aproape gol si ei voiau fix locul unde stateam de parca era miere pe el, era un loc ca oricare altul din tot autobuzul si pe mine ma iau dracii cand ii vad ca o dau in oftat la modul sa ma simt eu din oficiu si sa le las locul sau unii mai nesimtiti pun plasa sau sacosa direct pe picioarele tale, aia deja e nesimtire suprema si mai vor respect, eu oricum le dadeam locul ca am bun simt pentru varsta lor fara fazele astea, unii batrani sunt si cu bun simt si nu cer, nu le da nimeni locul, e cald, au si bagaje, iti dai seama ca te oferi tu sa salvezi 'onoarea' din tot mijlocul de transport, dai o lectie de omenie. De ceva timp evit mijlocul de transport in comun, ori pe jos, ori cu masina merg ca e mai comod dar pateam constant faze de genul, scandalurile erau la ordinea zilei intre calatori pe scaune.
Da!
Sigur in strainatate nu exista plase, banci si tineret. Doar caini cu coivrigi in coada.
De la vaccin s-a luat.
Evident ca e tampenie, argumentul lor a fost dupa ce le-am spus ca stiu ca vor locul ala si ca jumatate de autobuz e gol "pe partea celalalta e soare, aici e bine" sau "acolo e curent ca-s geamurile deschise" cum n-aveam chef sa ma cert pentru un scaun, numai pentru un loc in autobuz nu ma mai cert eu in viata asta le-am dat locul sa se spele cu el pe cap, eu si asa coboram la urmatoarea statie, le lasam si din proprie initiativa scaunul chiar daca eram obosit, dar am zis sa fac si eu o fapta buna pentru niste batranei.