Eu nu-s vegetarian.
Mai mananc salate de cartofi, fasole in orice forma, inclusiv in zacusca.
Misto.Peste si carne nu consum prea des, deci eticheta ar fi flexitarian diet.Imi plac cateva fructe din fiecare sezon.
Cum ai ajuns la aceasta decizie? Este una bazata pe argumente de sanatate sau etica si alte cele?
Dimineata:branza,oua,legume(rosii,ardei,castraveti,ridichi,morcovi),zacusca,vinete,humus,fasole batuta, conserve de peste, avocado.
Pranz:ciorba de legume, friptura cu tocanita, legume Edenia facute la tigaie
Seara:de obiceo o paine cu dulceata sau unt de arahide.
Eu urăsc peștele, mă dezgustă încă de când eram mic (am 23 de ani și nu mai mănânc de pe la vreo 10 ani deloc pește, nici cu mirosul nu mai intru în contact fiindcă îmi vine să vomez dacă îl simt).
Mâncare nu-mi fac, îmi comand de pe aplicațiile de delivery de la o mulțime de restaurante diverse de prin oraș (Cluj-Napoca). Zilnic de 2 ani mănânc doar de la restaurant toate mesele zilei. Nu știu găti nimic, nu pot nici sparge un ou ) Și nici n-aș avea răbdare și nervi pentru așa ceva
Mănânc divers, nu cred că are rost să dau detalii despre ce preferințe am la fiecare masă acum, fiindcă ar fi mult de scris. Dar încerc să mănânc cât mai variat și echilibrat.
Fructe consum zilnic, ori în stare crudă ori le pun la blender să fac smoothie sau milkshake (mai mult așa - și îmi folosesc imaginația bogată să fac cele mai ciudate combinații atât ca smoothieuri cât și ca milkshakeuri), de obicei mănânc: mere, pere, portocale, grapefruit, banane, prune, piersici, portocale, kiwi, cireșe, vișine, căpșuni, zmeură, mure, afine (fructe de pădure în general), nuci, caise, cam astea în general. Nu le-am enumerat decât la modul general (nu ca lumea pe sezoane), sper să nu fi omis nimic.
RAY întreabă: