anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cred ca orice persoana a iubit sau va iubii vreodata... Dar oare... iubim ca sa traim? Sau traim ca sa iubim?[asta e ca aia cu mancarealaughing]

Răspuns Câştigător
| cioko19 a răspuns:

Buna!

Eu cred ca amandoua.

Caci. "Iubim ca sa traim ". fara iubire, te simti singur, trist, nu ai cui sa ii spui "te iubesc" iar incet incet. apare melancolia si toate celehappy.

"Sau traim ca sa iubim".pentru dupa ce te atasezi de o persoana.simti ca traiesti doar ca sa ii oferi iubire!

O seara placuta Silvia!

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu cred ca exista vreun om atat de misogin incat sa nu fi iubit vreodata.Si sa nu fi suferit.Si sa nu fi regretat ca a iubit.Si sa nu fi inceput din nou.Pentru ca suntem construiti genetic sa nu invatam din propriile greseli

| Flav a răspuns:

Eu traiesc s-o vad pe alllinna cum raspunde mereu prima pe T.pe.tu. Viteza asta remarcabila n-am vazut-o nici macar la Schumacher sau Rossi.
Traim ca sa iubim, e darul pe ni-l oferim noua si aproapelui.

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Viata fara iubire n-are sens, chiar daca suferim iubind sau pierzand iubirea.
Kalil Gitran scria: "Traim ca sa invatam sa iubim si iubim ca sa invatam sa traim. Este singurul lucru care ni se cere".
De fapt, oricum si pe oricine am iubi, cautăm de fapt cu totii acelasi lucru, reintregirea fiintei noastre, reintegrarea noastra în Oceanul Suprem de Beatitudine şi Adevar numit Dumnezeu. Aceasta este cea mai inaltă forma de iubire, iubirea divina.

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Traim ca sa iubim...sa iubim natura, sa ne iubim familiile prieteni...traim ca sa iubim
@flav "darul pe ni-l..." aaa? thinking asadar mai gresesti si matalica' nu?batting eyelashes eu zic ca suntem la egalhee hee
o zi senina! happy

| adrykiba a răspuns:

Traiesti, si iubesti fara sa iti dai seama, este o atractie speciala. Poti iubi un om sau un animal. Poti spunde de fapt ca iubirea face parte din viata.

| Lucifer666 a răspuns:

Ambele sunt adevarate:
IUBIM CA SA TRAIM - ca sa traim avem devoie de o fiinta iubita.langa care sa ne trezim dimineata. cu care sa incepi o zi, cu care sa termini o viata.

TRAIM CA SA IUBIM. Dumnezeu ne-a adus ca sa ne iubim intre noi. nu sa iubim doar o fata sau un baiat ...sa ne iubim TARA, VECINII, POPORUL,... deci traim pe aceasta lume ca sa iubim.

Dupa cum vezi amandoua afirmatiile sunt legate una de cealalta
IUBIM CA SA TRAIM
TRAIM CA SA IUBIM

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu traim nu ramane nimeni sa iubeasca, deci traim sa iubim

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De iubit am iubit, voi mai iubi...Eu cred ca nu este chiar buna comparatia, la faza cu mancarea sunt 2 variante posibile, cand vorbim de iubire, te invarti pana ametesti si ajungi in acelasi punct.Nu am reusit sa ma hotarasc, iubesc ca sa traiesc si traiesc ca sa iubesc. E acelasi lucru.

| ioana96c a răspuns:

Chiar nu stim...