Depinde de situatie, frumoasa Ursulika!
Reteta se afla la tine. Modul in care percem realitatile este unic. Nu se poate spune fa asa sau am facut asa.
Eu unul nu cred ca ajungem vreodata sa ne cunoastem in intregime potentialul ( asta vis-a-vis de faptul ca credem ca uneori situatia ne depaseste).
Revenind la problema, daca ea este reala, solutia nu o vei gasi aici. In schimb, prietenii adevarati, daca iti vor cunoaste problema vor sti ce au de facut!
Incerc sa imi construiesc sperante care sa nu depinda de oameni ci de evenimente.De cand ma stiu, mi s-a zis sa nu am incredere in oameni.Si pana acum nu s-a gasit nicio persoana sa contrazica teoriaPrefer sa privesc realitatea in ochi decat sa ascult cum oamenii cosmetizeaza adevarul.Prefer sa trec peste momentele grele doar eu cu mine; orice sfat primit e in plus
Incercand ca pe viitor sa nu imi mai fac sperante.De trecut trece de la sine.Bafta!
Stii cate momente d genul asta am avut pana acum?
timpul! timpul le-a rezolvat p toate. a durut o zi-2-3-4 dar cu timpul mi-a trecut si am uitat, m-am ridicat si am mers mai departe.ma consolam cu gandul ca nu sunt nici prima, nici singura si nici ultima care trece prin asa cva.am incercat sa privesc partea plina a paharului si am incercat sa invat din toate.si am invatat.am invatat sa nu mai fiu atat d naiva, sa fiu realisata si sa nu imi fac sperante degeaba.
Cu nervi...caci nu am reusit ce mi-am propus, ce am sperat. Cu optimism ca va mai veni ocazia ca sa pot sa-mi indeplinesc dorinta, visul...
Depinde cat de important era ceea ce mi-am propus.recunosc ca mai trec peste, uneori si cu cateva lacrimi, ca doar na, sunt femeie si mai trebuie si eu sa dau apa la soricei.
Uneori, cu zambetul pe buze...
Optimismul nu este neapărat soluţia finală, dar ca să nu permiţi gândurilor negre să încolţească în minte ţine de voinţă şi de scop.
Ehe! Cunosc prea bine sentimentul asta, il am in fiecare zi, cateodata ma ridic si incerc din nou atunci cand depinde de mine, dar sunt si situatii in care nu poti face nimic pentru ca nu depinde de tine, tu ai facut tot ce a fost posibil, dar...De trecut nu cred ca trecem peste dezamagiri sau vise spulberate, ele raman acolo cu speranta ca pe viitor ne vor influenta sa luam decizii mai bune, sa fim mai realisti si sa avem grija in ce sau in CINE ne punem sperantele.Kiss
Te gandesti la iubire, nu? E ca o rana, cu cat e mai adanca cu atit ramane o cicatrice mai mare, dar se vindeca cu timpul, daca nu se vindeca poti muri.