Wow. Nici nu știu de unde să încep
Urăsc serbările zilelor de naștere sau orice alte căcaturi de genu'. Pur și simplu nu suport senzația aia când toți îți spun "la mulți ani", când îți dau excelentul cadou și se holbează la expresia feței tale când îl deschizi. Îți analizează orice reacție, iar tu trebuie să improvizezi un zâmbet d'ăla semi-retard care să-i bucure.
Acum vreo 3 ani, urma să fac 16 ani, într-o zi de Duminică. Le-am zis tuturor că nu vreau petreceri și alte chestii dar nu m-au luat în seamă. Nu sunt ai mei foarte petrecăreți dar nu știu ce i'o apucat. Era undeva pe la ora 10 dimineața, iar la 12 trebuiau să vină invitații, iar eu am plecat la fotbal la sală. Mi-a luat ceva timp să mă rog de ei să mă lase dar au acceptat după ce am tot insistat că nu stau mai mult de o oră. Faza e că au trecut 2, 3 ore, iar când ne-am plictisit am făcut un duș și am ieșit în oraș.
M-am întors acasă la 9 seara după ce au plecat toți. Ideea de bază e că n-a vorbit maică-mea cu mine 2 săptămâni, da' a meritat să scap de toți.
Cel mai tare raspuns Meriti funda, ti-as da si eu una daca as putea !
Lol cred ca au trecut vreo 5 ani de cand nu mi-am tinut ziua, nici majoratul nu vreau sa mi-l tin
Nu, nu este ''nașpa''.
Nu mi-am serbat ziua de naștere 8 ani la rând. Motivul este că nu îmi place agitația și prefer să îmi petrec ziua cu părinții. Comand două pizze mari și gata.
Nu are de ce sa fie naspa...
E decizia ta, uneori e mai bine sa o petreci in familie.
Eu mi-am luat odata 'liber' si am facut ce am vrut fara sa ma bazaie nimeni, sa trebuiasca sa zambesc si sa pun intrebari fara sens. A fost cea mai tare 'serbare'
Nu,de ce ar fi?
Este viata ta... daca vrei sa faci faci daca nu, nu...simplu.
Eu nu cred ca am mai facut petrecere de cand aveam 11-12 ani...o risipa de bani.
Bafta!
Mersi.
Si scuze ca intreb, dar ce varsta ai? Si ceilalti nu te intrebau de ce nu ti-o mai faci?
Am 17 ani...iar de intrebat, hmm, nu cred oricum nu prea ma intereseaza ce cred ceilalti...
Nu e naspa! Eu nu cred ca am facut vreo data mare tam-tam de ziua mea. Bine daca ai majorat na, poti sa il faci, daca nu, nu e ceva obligatoriu. Eu zic ca daca ai familia aproape de ziua ta e suficient Oricum tu decizi Si apropo La multi ani :*!
euuuu întreabă:
RAY întreabă:
Alexandrududn întreabă: