Cum sa fie asta un raspuns? Fi serioasa! Nu, pentru ca nu are sens sa-ti curmezi viata datorita unui motiv, de obicei idiot, care se poate repara, ca sa zic asa?! Doar viata merita traita!
Nu vreau să mă sinucid și era doar o întrebare! Vreau doar părerea voastră ca să iasă la iveală că nu este bine!
Eu n-am zis ca vrei asta(wtf?), dar nici nu e ok sa te gandesti la asta.
Doar cei care au căzut într-o depresie adâncă, care nu mai pot scăpa din ea se gândesc la asta.
Da,la asta m-am gandit si eu ca te gandesti tu.
Oricum, e o nebunie. Ajungi in iad...asa,degeaba.
Da.
NU, traieste-ti viata ca si asa e scurta, cu bune si cu rele viata merita traita.
Era doar o întrebare. Mulțumesc mult pentru răspuns, oricum nu aveam să mă sinucid, nu înțeleg de ce oamenii ucid oameni sau se sinucid, pentru că numai Dumnezeu are dreptul să ia viața unui om, se crede păcat aceasta.
In niciun caz.Doar cei cu probleme psihice sau depresivii ar considera-o o solutie.Dar viata oricum e scurta si merita trita.Plus ca cei ce se sinucid, ajung in iad, intotdeauna.
Viața merită trăită întotdeauna, iar cel care se sinucide ajunge în iad pentru că nu ai DREPTUL să îți iei viața, numai Dumnezeu o poate lua, la fel cum a dat-o. Nu vreau să mă sinucid, este doar o întrebare, cum am mai spus și mai sus, și repet în continuare, ca să nu se creeze încurcături: 'aș vrea să iasă la iveală aceasta'.
@costeapostica, ai zis ca da. Ar fi bine să te duci și tu la un psiholog, pentru că nu este bine să te sinucizi, cum am spus și mai sus, NU este bine să te sinucizi! Era doar o întrebare, Doamne ferește-Mă, nu vreau să mă sinucid, știu că am niște părinți și prieteni care vor plânge, și nu vreau asta, plus că viața este foarte frumoasă.
ShockyPunk întreabă:
LisaJulie întreabă: