Daca mi-ai spune si ce a zisca habar nu am, dar m-ai facut curioasa cu intrebarea ta
Nu avea cum sa fie regizat... el a spus parerea lui despre ceilalti si nu s-a gandit ca acest lucru se va afla. Poate e de vina stresul prin care a trecut in ultimele saptamani, dar eu nu stiu ce sa cred.
Si eu am tinut si tin cu echipa asta. Dar nu pentru Grigore ci pentru Ionut care nu are nici o vina pentru comportamentul fratelui sau. Si pentru Bursucu' si Iuliana.
Va dau tuturor dreptate... in special persoanelor anonime. Dar PROTV-ul nu a facut nimic rau. Grigore inainte sa vorbeasca ar trebui sa gandeasca. Nu are dreptul sa spuna cate si mai cate despre cazul lui Antonio sau altele. Nici ceilalti concurenti nu s-au luat de cazul lui asa ca nici el sa nu se ia de altul. Intr-adevar e echipa mea preferata dar, Grigore a exagerat...
Cred ca mai au sperante la locul 1... eu cred in Iuliana si Bursucu' si nu in ultimul rand in persoanele care ii privesc si stiu ca Grigore a gresit. Sunt convinsa ca vor castiga.
Intr-adevar si eu am ramas uimita dar acum se arata adevarata fata a lui Grigore. Asa cum ai spus si tu Katya cam prea tarziu. Eu ma bucur ca acum au dat filmuletul, ci nu in alte editii... pentru ca Grigore si Iuliana alaturi de Bursucu' au mers mai departe chiar daca au facut asta fara sa stie cine e adevaratul Grigore. Nu regret ca am tinut cu ei. Inca si acum mai tin. Oricum ar fi, eu le urez succes, si sper sa ii vad luand trofeul!
Intr-adevar si eu tin cu ei si nu o sa cedez aici... dar de ce Grigore nu le-am spus in fata tuturor cum ii considere, ci a spus-o pe ascuns.Chear el a declarat "Eu sunt calm, n-am nici o treaba!"... ceea ce rezulta ca s-a prefacut tot timpul.
Pentru toti cei care raspund... FARA injurii. Valabil si pentru anonim "Pro tv-ul niste infecti"... Ok?
Da, eu va cred si va sustin pe toti. Dar ceea ce m-am deranjat pe mine a fost ca, Grigore a spus toate astea astea la camera ascunsa, nu stia ca e filmat. De ce nu le-a spus in fata ce parere avea despre ei? Pentru ce a fost nevoie sa se ajunga la asa ceva? Eu ii sustin in continuare, tin cu ei... dar Grigore a cam exagerat.
Bursucu a declarat : " Inceputul emisiunii de vineri a fost cu adevarat SOCANT…nimeni nu se astepta sa auda din gura lui Grigore tot ce s-a vazut in acel filmulet prezentat la inceputul emisiunii, cu atat mai putin eu si Iuliana! Au fost cuvinte foarte dure pe care Grigore le-a folosit cu multa usurinta la adresa tuturor celor implicati in aceasta emisiune… poate toata lumea se astepta ca eu si Iuliana sa nu fim implicati in aceasta discutie pe care el a avut-o cu diferite persoane, insa surpriza, nici noi nu am fost scutiti de cuvintele dure folosite de Grigore…
In timp ce vedeam filmuletul nu am stiut cum sa reactionez si eram de-a dreptul socat de ce vedeam si ce auzeam…prima reactie a mea a fost destul de dura, m-am simtit ca un om care a muncit din greu si care si-a pus sufletul pe tava pentru o persoana care nu ii este deloc recunoscatoare si care mai mult decat atat incearca sa ma doboare… l-am simtit pe Grigore ca fiind un adverasar al meu, un om de care trebuie sa ma feresc…
Dupa foarte putin timp am incercat sa ma linistesc si sa incerc sa gandesc problema la rece, sa incerc sa privesc lucrurile ca un om care nu este implicat direct in aceasta discutie, pentru ca altfel nu as fi inteles niciodata ce se intampla….
Am vorbit cu Grigore separat, foarte de calm si frumos, despre filmulet si cuvintele folosite la adresa mea si a Iulianei…el era de-a dreptul distrus de ce vazuse in filmulet, lucru care s-a vazut si in randamentul pe care el la dat in continuare in emisiune, nu stia cum sa se justifice in fata mea si a Iulianei…
Atunci am inteles exact ce se intampla cu Grigore… din pacate el este un baiat care a suferit foarte mult in viata, este un baiat care la varsta de 17 ani si-a ingropat ambii parinti, este un baiat care traieste intr-o lume a lui, intr-o lume in care nu mai are intredere in oameni…atunci cand avea incredere toate rudele si toti prietenii l-au parasit…este un baiat care nu isi doreste nimic altceva decat sa-i fie bine lui Ionut, iar pentru asta nu lasa pe nimeni sa intre in viata lor pentru a nu-i rani…
Din pacate toate problemele prin care el a trecut l-au afectat foarte mult…iar acum Grigore a ajuns intr-un punct in care este depasit total de ce-a ce i se intampla, atat din punct de vedere psihic, cat si fizic si moral…frustrarile lui din trecut ii vor afecta din pacate viitorul, eu sper cat mai putin…!
Eu si Iuliana ne-am considerat intotdeauna prietenii lui … suntem aici sa-l ajutam, vom face tot ce putem pana la capat…iar capatul nu se termina odata cu emisiunea, noi il vom ajuta pe Grigore si mai departe … pentru ca un prieten adevarat te ajuta si la bine si la greu… a gresit odata, nu trebuie sa-i luam capul, orice om greseste, iar el este un copil si sper sa invete din greseli…
TOTUL A FOST O LECTIE DE VIATA! "
Da. Si eu tin cu ei si vreau sa castige. Dar singurul lucru care m-a deranjat a fost ca nu a putut fi recunoscator pentru tot ce au facut Iuliana si Bursucu.
Eu nu cred ca e pentru publicitate. Ma uit aproapre de la primul sezon la Dansez Pentru Tine, iar nimeni nu a venit la concurs pentru publicitate. Ci pentru a ajuta un om.
Aici nu e vorba de cum se scrie cuvantul "Credeti" ci despre Grigore. Inainte sa deschida gura ar trebui sa gandeasca. Poate ca a fost un moment de oboseala sau mai stiu eu ce. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii jigneasca pe cei din jurul lui care ii vor binele.
Filmarea este de saptamana trecuta, deoarece Liuba era inca in concurs. Intrebarea lui Grigore "cine e Iuliana?" e in contextul comparatiei pe care-o facea intre ea si Botezatu si se refera la temerea ca echipa lor va primi mai putine voturi decat adversarii de la duel, respectiv Liuba si Catalin. Totul este interpretabil pentru ca au avut grija sa dea doar atat cat trebuia din filmulet, dar totul ar fi explicabil daca am putea vedea intreaga filmare. Sunt sigura ca este o MANIPULARE CRASA!
Sa le fie rusine celor de la pro tv ca discrediteaza un baiat de 20 de ani care nu are ce pune pe masa, care nu are caldura sufleteasca a parintilor si care zilnic se intreaba daca o sa cada casa pe el si pe fratiorul lui. Sa va fie rusine, mai ales celor din juriu.si nu mai alegeti concurenti care au conditie fizica deosebita sau care stiu sa danseze. el este un simplu copil care nu a avut treaba cu dansul niciodata.RUSINE SA VA FIE!
Cam tarziu ce-i drept, dar sper ca nu-i nici-o problema(cu privire la raspunsul meu). E 100%adevarat ceea ce a spus, chiar el a dovedit-o aseara fiind mereu nervos si crispat(s-a observat usor lucrul acesta). Din pacate atitudinea lui i-a socat pe toti; de la colegii lui, la juriu si chiar la cei de acasa.Desi in fata mea el a scazut considerabil, tot el imi doresc sa castige(mai ales ca au iesit Andreea si Antonio), pentru a-i oferi un viitor si o locuinta decenta lui Ionut.Nu sunt sigura daca vor castiga, dar oricum, 20. 000 de euro ii vor ajuta foarte mult(asta daca nu castiga locul 1).
Eu cred ca Grigore e un baiat de treaba si bun la suflet caruia ii lipsesc parintii si pe care toate rudele l-au parasit! Eu cred ca Grigore a spus toate aceste lucruri deoarece orice om ce munceste si da tot ce e mai bun din el ajunge in aceasta stare, sa nu mai poate si sa se enerveze, e normal! Nu spun ca celelalte echipe nu muncesc la fel de mult, tot ce spun este ca Grigore nu ar trebui criticat astfel deoarece este doar un copil care se sacrifica de la o varsta frageda pentru fratiorul sau, ca sa aiba un trai mai bun, ca sa aibe o casa ca orice om, sa aiba mancare pe masa si o educatie! E pacat sa ne batem joc de munca unui om, mai ales de un baiat cumsecade si bun cum e Grigore! Eu o sa tin cu el indiferent de ce se va spune! va pup
Eu nu cred in filmarea aia.adica hai sa o luam pe rand:bursucu' a zis la un moment dat "nu credeam eu ca o sa ajunga asta in finala". pai daca esti coregraf bun trebuie sa il faci sa simta muzica sa ii pui in coregrafie figuri care sa i se potriveasca cat de cat etc.pai faci performanta numai cu talentati? pai si profesionalismul tau unde e? plus ca Grigore a fost tras de limba in discutia aia. oricum nu are nimeni de unde sa stie ce se intampla in spatele emisiunii.nu are nimeni de unde sa stie cum e Iuliana sau cum se poarta Bursucu'...plus ca la Dansez pentru tine oricum treaburile cu castigatorii sunt aranjate.de ce a iesit Botezatu? pentru ca ajutanad-o El pe Liuba castiga popularitate.
afirmatiile lui Grigore sunt rezultatul situatiei prin care trece... e normal sa simta ca asta este singura lui sansa si din disperare sa gandeasca ca nimic nu e mai important.vazand ca a intrat de 3 ori la duel e normal sa se gandeasca"ok eu nu sunt bun dar ei? de ce nu ma ajuta?". mai cred si ca din filmarea aia au fost scoase parti importante... daca el nu era o persoana buna nu se sacrifica atat pentru fratiorul lui.pana la urma exista case de copii.plus ca la cat de lovit a fost de viata il cred ca nu are incredere in nimeni, iar referitor la cazul lui antonio.si-a spus parerea. el asta crede. e parerea lui.normal ca facand o paralela:intre el care nu are serviciu si nu are niciun sprijin traieste din cateva milioane si Antonio care are totusi un job bun o sotie care lucreaza si ea rude care ii ajuta.normal ca se vede cel mai important si a comentat cineva ca ceilalti nu au zis nimic de el? de unde stiu asta? s-a aratat vreun filmulet in care ceilalti concurenti au fost intrebati de Grigore si au zis "nu comentez.nu e problema mea.fiecare cu ale lui, publicul decide" sau "Grigore e un baiat bun etc etc"nu are nimeni de unde sa stie. oricum acolo se voteaza dansul si cazul nu persoana. oricum eu il apreciez si il sustin in continuare pentru ceea ce face pentru Ionut pentru sacrificiul lui de a veni la Dansez pentru tine care este un efort, este o solicitare atat fizica cat si mentala
O fi adevarat dar si-a spus parerea si atat. cu ce a gresit asa tare, dar ce noi nu barfim? este vreo cineva perfect? voi cei care tot spuneti ca va dezamagit, ce voi nu barfiti? aveti cumva icoane cu voi pe acasa? macar a avut curaj sa recunoasca si sa isi ceara scuze, si asta conteaza cel mai mult. am tinut din prima emisiune cu el si o fac in continuaare si sper sa castige.
Normal ca Bursucu' a trebuit sa nu spuna vb urate sa zica ca il intelege si ca are sentimente si etc oricum este totul pentru publicitate.si de ce a dat pro tv ul discutiile alea? de ce? eu tot cred ca e regizat.tot cred ca discutia a fost intentionata si aia e parerea lui Grigore.pe ceilalti nu i-a intrebat nimeni si nici nu s-au dat filmari la camera ascunsa cu ceilalti. e un teatru ieftin.rusine pro tv ului.si celui de la camera ascunsa. oricum, lor cred ca li se impune si partenerul si coregraful.doar nu putea sa zic Grigore mie nu imi plac Iuliana si Bursucu'. a fost o stricta colaborare la care s-au supus. iar Iuliana si Bursucu' primesc bani pentru ca participa acolo.nu fac acte de binefacere.deci singurul de criticat este pro tv ul pentru magaria asta.Grigore asta crede despre ei si intr-o discutie care nimeni nu stie cum a fost s-a exprimat.atata zice Bursucu' ca l-a ajutat si ca e dezamagit de el si etc. parca ar fi prieteni de ani de zile si si-a sacrificat jumatate din viata pentru el si Grigore i-a dat in cap.hai sa exageram. oricum e TEATRU SI PROTV UL E O MIZERIE CARE CAUTA NUMAI BANI SI PUBLICITATE.nu a fost frumos ce a zis Grigore.adica modul de exprimare a fost cam urat...
Da, pentru ca el de la inceput arata ca pisica blinda care zgirie rau la sfirsit, eu nu stiu de ce dar m-am asteptat la asa ceva de la grigore dupa toate comentariile concurentilor despre el(grigore)
Locre întreabă: