Fericit nu mai prea e nimeni in ziua de azi.Am fi poate mai multumiti si am avea un trai mai bun. Dar fericirea se atinge prin efort individual nu e ceva ce poti generaliza la masa de oameni
Nu cred, dar romanii ar trebui sa fie mai putin pe interes ca asa s-ar apropia de fericire
De s-ar duce romanii pe Marte, numai hotii ar pune la cale si acolo, de nici dracu n-ar mai avea de unde sa ia ceva. I-ar trage in teapa si pe martieni si pe toti extraterestrii."Romani fericiti", poate doar pe lumea aialalta.
M-as muta pe Marte de ar fi mai bine...pamanteni sunt si engezi si francezi si chinezii si italieni si spanioli si mexicani si romanii si indienii si africani si etc. Stiu de roman l-am citit foarte interesant, tocmai de aceea am ales aceea replica specifica si sugestiva
Si ce e asa de sec:Cei mai fericiti dintre pamanteni:romanii, sau ce romani nu is pamantenisi n-am stiut eu...defapt intrebarea era una ironica dupa cum observisau nu
Eu nu cred că românii se vor schimba, mă tem că se vor împutina avănd în vederea natalitatea la români și cea a țiganilor. Așa că poate vom auzi "uite-i pe rromâni cei mai fericiți".
Cred/Simt ca o Revolutie a inceput DEJA.
ACUM trebuie sa constientizam, sa sensibilizam, sa actionam.
Suntem in criza Morala/Sociala.
O parte din efectele crizei MORALE/sociale: emisiuni de proasta calitate la TV, filme de umplutura, ziare de proasta calitate prin continutul lor, lume dezinteresata de a-si face datoria cu pasiune si interes (personal sau/si de grup), lume care doar critica ce a fost si ce este - fara a gandi cum sa lupte fiecare, AZI, pentru drepturi personale concrete (la ce ajuta comparatiile cu trecutul daca nu luptam pentru obtinerea drepturilor personale?!), "lume" care nu constientizeaza ca in momentul in care DA m-am trezit si lupt pentru mine si grupul "meu" pentru drepturi, in revansa eu si grupul avem AZI si DATORII/OBLIGATII fata de grup fiecare si fata de societate. DA - este O criza SOCIALA-MORALA. Avem obligatia de lupta, organizare, disciplina, constientizare, la maxim. Valabil cam pentru toate generatiile.
SnicK întreabă:
Anomim2025 întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: