Te inteleg...
Cu toate ca toate par asa de complicate iubirea chiar exista mai devreme sau mai tarziu o vei gasi!
Of,of,of stiu cum e!
Trec prin asa ceva! Dar...pana la urma va aparea si persoana potrivita, mai devreme sau mai tarziu!
Asta e cu dus si intors,iubirea nu inseamna sa ti placa de cineva si dupa aia sa-l/o faci sa sufere,iubirea inseamna libertate,e frumos sa iubesti oamenii din jurul tau si sa nu astepti nimic in schimb, pentru ca la un moment dat totul se va compensa chiar daca acum esti trista din cauza faptului ca persoana pe care o iubesti nu ti raspunde la fel, nu te demoraliza, iubirea exista, patience.
AndruCriistina deci eu unul nu cred in iubire deoarece daca esti patit si distrus nu mai crezi...
Da, eu cred. și există și dragoste la prima vedere. acum depinde cum interpretează fiecare iubirea.dar sincer părerea mea e că trebuie să iubești din adâncul sufletului și niciodată să nu îți ascunzi setimentele care le nutrești pentru cineva, deoarece nu ști niciodată când nu mai ai acea persoană lângă tine.cel mai frumos sentiment e să iubești și să fi iubit. și dacă se întâmplă ca iubirea să nu îți fie împărtășită, atunci nu dispera. înseamnă că nu e persoana potrivită pentru tine.
Cred in iubire :X Ar trebui sa crezi si tu si sa nu fii trista dupa o despartire muult timp..esti tanara si trebuie sa iti traiesti viata :* Deci ridica capul din pamant si zambeste si spune : " Si eu cred in dragoste ".
Cred în iubire! E cel mai frumos lucru ce se poate întâmpla în viața cuiva, binențeles dacă iubirea este împărtășită.
Este foarte frumos să iubești pe cineva și să fi iubit!
ObiectivulAnonim66 întreabă: