| DaniTDCI a întrebat:

Credeti ca 2021 va fi un an mai bun?

6 răspunsuri:
| Roberrt21 a răspuns:

O sa fie mai rau decat 2020

| Adrian5575 a răspuns:

Nu avem de unde sa stim. Inca asteptam valul 3. Vedem ce se intampla din ianuarie cand o sa apara cazurile de covid la cei care au fost la petreceri de Craciun si revelion. Vedem si cat de eficient o sa fie acest vaccin. Speram totusi sa fie mai bine.

| mgtow a răspuns:

Daca aurul ar reusi sa dea jos penalii din toate colturile romaniei probabil da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sper că da, dar sincer si statistic vorbind e posibil sa fie mai rău. Adică intrăm in 2021 cu 80 de milioane de cazuri de Covid. In unele zone s-au reimpus restrictii recent. Economia nu si-a revenit si inca nu a avut timp isi traga rasuflarea. Business-uri dau faliment.

Cred ca la nivel global este foarte probabil sa fie un an mai rău. Diferența e ca nu va mai fi un șoc. 2020 a fost un șoc total. 2021 va fi doar o continuare. nu cred ca se va intampla nimic la care sa nu ne putem aștepta, deci reacția va fi mai ok. Cred ca la nivel personal 2021 va fi un an mai bun pentru oameni, deoarece in 2020 mulți am stagnat. Multi am lasat probleme din exterior sa ne opreasca din ceea ce voiam sa realizam si am rămas in urma cu planurile noastre. In 2021 deja vom fi adaptati si nu vom mai renunța asa ușor la pasiunile noastre, vom găsi o cale de a face ceva.

| Nirvanaaa a răspuns:

Depinde cum ni-l facem noi.
Piedici vor fi oricând peste tot important este ca noi sa trecem peste ele așa cum putem happy.

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

In jur de 3-4 ani va fi criza financiara, 6 ani isi revine echilibrul apoi vine alta criza care tine 3-4 ani 6 in recuperare si tot asa. Manevre politice, nu se doreste ca economia sa creasca constant ca sa nu plateasca angajatii mai bine, mai pe scurt sa existe sclavi si imputiti care au firme.

Întrebări similare