| StrongHeart a întrebat:

Credeti ca 8-12 ore de munca e prea mult?
Ma uitam peste anunturi de joburi si majoritatea aveau putine vizualizari,in functie de job, dar era un anunt cu munca part time 4-6 ore relatii clienti, avea 22000 de vizualizari ceea ce e destul de mult.
Asta ma face sa cred ca majoritatea romanilor isi doresc sa lucreze mai putin.Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Asa ies ei din invatamant.
"Invata, ca sa nu muncesti ca prostul pentru 2 lei"
Chinuie licee si facultati, ajung la maturitate cu conceptie gresita, si vor bani pentru stat pe scaun.
Eu 'lucrez' in ture de 12 ore si e doar plictisitor, nu si greu; cand am treaba trece ziua mai usor.
Cand eram in service faceam si zile de 16 ore, plecam din pat si ma intorceam direct in pat; organismul era foarte ok, fiind vorba de munca fizica medie, mintea mereu odihnita.
Un job nu ar trebui sa depaseasca 40 de ore pe saptamana, pentru a lasa loc si de treburi casnice, socializare, un weekend la o cabana.
Ce e sub 40 de ore pe saptamana, deja e gradinita.

4 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Este mult cât ai menționat tu prima data. Păi eu de ce trăiesc, doar să mă duc la munca, să dorm și să i-au ziua de la capăt timp de ~40 de ani? Nu spun că nu este bine să muncești, dar dacă ai munci așa mult, bine ar fi să te plătească cu cel puțin 2200 € să fi și tu motivat.

| mentholinks a răspuns:

Eu cred ca oamenii se uitau la anunt pentru un al doilea job mai degraba.

| AC4S4 a răspuns:

Pe site-urile cu joburi se uită în general oameni care sunt inca in facultate sau proaspăt absolvenți. Evident că ei vor ceva part-time.
În unele țări am văzut totuși că full-time înseamnă 6 ore. Eu zic că așa ar fi cel mai bine, să ai timp și de familie. Aici trebuie și responsabilizată populația. Am citit undeva că Românii nu sunt prea productivi la locul de muncă, probabil pentru că ei doar vor să își facă norma și atât.
E bine ca programul full-time să însemne 6 ore. Dar trebuie sa fie 6 ore serioase, productive.

| laSoledad a răspuns:

Orice om de pe planeta si-ar dori sa depuna cat mai putin efort, intr-un timp cat mai scurt (si sa mai scoata si randamente mari pe cat posibil) laughing e-n firea umana, atat pentru muncitori, cat si pentru detinatorii de companii