| RAY a întrebat:

Credeti ca a reveni în România este o rusine? Ma refer după câteva luni

8 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu frate..decat sclavul strainiilor mai bine sclav la tine acasa

| RAY explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Hai ca esti amuzant, dar a munci nu inseamna a fii sclav, de unde gândirea asta tâmpita, munca e o virtutie, onoare si o meserie e o comoară, nu te obliga nimeni sa muncești, dar nu vad sensul vieți fara munca, eu și bogat as munci, as investi in tehnologia vr argumentiva

| Freya1 a răspuns:

Acasă poți sa vi când vrei.
Într-adevăr, e nașpa dacă pierzi niște bani cu, care îți poți face un viitor.Dar dacă ti-ai luat teapa sau nu e cei ce trebuie acolo vi acasă normal.

Poti sa cauți altceva după ce te întorci.Sau sa îți continui activitatea aici.
Oricum vara sunt mai multe oportunități peste tot.

| LordCristobal a răspuns:

Nu,nu e niciodata rusinos sa te intorci acasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te intorci cu o experienta acumulata si o suma mare de bani, nu e deloc rusinos. smug

| Dandinelle a răspuns:

Eu am revenit dupa 8 ani cu aproape nimic, tot nu mi-e rusine.
De ce sa-ti fie rusine? ca ai incercat altceva? Cu ce te incalzeste sau nu parerea altuia despre faptul ca ai incercat ceva? Acea persoana iti va tine de cald? iti va da de mancare sau va fi acolo cand ai nevoie de un sprijin? nu. din asta rezulta ca nu ai nevoie de rusine la fazele astea. Daca asculti prea mult de gura altora nu mai stii de gura ta nimic. Eu sper totusi ca o sa-ti gasesti usurel scopul si vei reusi sa treci si peste momentele astea care sunt putin dificile.
+ multi care inca sunt in tara habar nu au cum e sa incerci sa traiesti printre straini asa ca degeaba te incearca pe tine cu fraze de genu' : cum altii pot si tu nu, uite ca x-ulescu si-a facut deja casa etc.

| RAY explică (pentru Dandinelle):

Dacă eram intr-un oras mare găseam de lucru

| EliLeli a răspuns:

De ce sa fie o rusine? Nu este deloc o rusine. Viata in Ro este chiar buna, daca ai un job decent.