Nu-mi place sa vorbesc despre problemele mele si niciodata nu mi-a placut, cu nimeni , prefer sa mi le rezolv singura . Niciodata nu am simtit ca este vreo persoana care chiar are placerea sa ma asculte si sa ma ajute , dar as avea curajul sa vorbesc despre problemele mele cu un necunoscut, mult mai mare curaj decat cu un cunoscut, probabil si pentru ca nu ma cunoaste si nu m-ar interesa asa mult parerea lui si m'as bucura foarte mult daca ar avea placerea sa ma asculte. Dar nu cred ca as discuta foarte amanuntit, am povestit odata problemele mele unui necunoscut si am simtit ca il plictisesc sau ca fac asta doar sa ...nu stiu, sa scap de el
Totusi ma bucur ca inca mai exista persoane care cu toata placerea asculta problemele altora si incearca sa le rezolve
Nu e ceva normal sa vorbesti despre adevaratele tale probleme cu cineva necunoscut. Doar o persoana extrem de sociabila si de deschisa poate face asta. Insa asemenea persoane, mai rar... De regula iti ia ceva timp, pentru a cunoaste persoana, pentru a te apropia de ea, pentru ca sa ii poti spune ceea ce te framinta cel mai mult.
Nu, nu as avea un astfel de curaj. Fiindca multi trag concluzii pripite si incep sa isi bata joc. Cel mai de incredere este fratele/sora( mai mare-pentru ca de obicei cei mici parasc la parinti)cu el/ea poti vorbi mereu ce doresti, iti va da sfaturile cele mai bune si va face tot ce poate el/ea. Fratele sau sora nu vor sa iti faca niciodata rau crede-ma! Eu de exemplu vorbesc cu fratele meu totul si cu prietenii vorbesc foarte putine astfel de lucruri pentru ca dea lungul timpului mai multi prieteni m-au dezamagit. Chiar daca acesti prieteni nu sunt ca ceilalti tot a ramas acel sentiment de frica ca daca as zice pot sa isi bata joc sau alte din astea pe cand cu fratemiu nu am probleme si stiu ca tot ceea ce el face nu o face din ura ci din bunatete :X Niciodata in trecut prezent sau viitor nu a facut ceva ce sa imi faca rau
Eu sincer totdeauna am avut curaj sa vorbesc cu oricine despre problemele mele.Ma simteam mult mai bine, dar de multe ori a fost rau ca am avut incredere in cineva care abia l-am cunoscut.Eu zic sa-ti spui adevaratele probleme unei persoane care stii ca orice ar fi va ramane alaturi de tine si iti va da cele mai bune sfaturi.