Buna,
Da, eu ma bucur foarte mult ca a castigat si nu ca are un caz impresionant ci, pentru ca a meritat eu il vad ca pe un Eminem de Romania.In fine acum fiecare cu opinia lui.
Pa, pa
Eu chiar l-am votat de vreo 10 ani pentru ca el canta bine sh compune niste versuri de te face sa plangi...e dragut si are niste ochi de catelus...
Apropo frumoasa poza
Eu sunt de parere ca merita.E un baiat extraordinar care ne-a transmis multe mesaje foarte importante. S-a vazut ca Adrian canta din inima, s-a vazut ca ii place ceea ce face.Multi spun ca el a castigat din cauza povestii sale dar aceia sunt doar niste oameni invidiosi care nu stiu sa aprecieze un adevarat talent.Ma rog...fiecare cu parerea lui. Eu sper sa nu bage in seama mesajele urate de la unii si sa nu se descurajeze din cauza lor.Mie una imi vine sa ii ascult in continuu piesele pentru ca pur si simplu iti ajung la inima. Canta cu atata sinceritate si se vede ca este un om bun la suflet si pe langa toate astea e si foarte foarte frumos. Parerea mea e ca s-a luat decizia corecta si ma bucur foarte tare ca a castigat el. Nu spun ca ceilalti nu au fost talentati...au fost extrem de talentati dar el a fost MINUNAT! Sper ca te-am ajutat.
Buna,NU merita Adrian Tutu si merita Narcis Ianau. Adrian Tutu nu merita pentru ca ce face toata ziua compune versuri sau poate chiar altcineva, poate este vreo smecherie ca sa castige el...Alti au fost da-ti la o parte ca de Ex: Cristina&Alina ce s-au intamplat cu ele Se pare ca au fost date la o parte dar ele Meritau Intradevar. Balance o "trupa" ca sa zic asa a fost senzationala si ce s-a intamplat cu ea nici nu au votato sau Grupa Akikai nici nu merita haide sa fim seriosi oamenii bunii un Grup De Karatisti pai in primul rand acesta este un simplu sport nici nu avea ce sa caute aici. Dance Fictioon Crew au fost senzationali dar se pare ca au aleso pe Rebeca si apropo Fetita de 7 ani pe nume Rebeca cu ea ce s-a intamplat oamenii bunii a fost data si ea la o parte tinand cont ca vocea ei nu este lucrata, la 7 ani are o voce incredibila...Romanii Nu Stiu Ce Este Talentul!
Nu a meritat sa castige numai el ci toti pe care ii enumar acum:Cosmin Agache,Narcis Iustin Ianau, Dinu Valentin, EL si BallaNCE.
Nu! eu zic ca oamenii l-au votat doar pentru povestea lui.nu si pentru talentul sau deci a fost ceva nedrept daca nu avea aceasta poveste nu ar fi ajuns atat de departe asta va garantez oamenii au vrut doar sa il ajute a fost cam pe nedrept dar na eu am tinut cu valentin dinu :X si si narcis avea o voce deosebita si the ballance mai erau faini nu stiu. sper ca daca viitoate sa fie un castigator care sa fie votat pentru talent...si nu imi mai place ca andra si altii il numesc 'eminemu romaniei' mi se pare o prostie mai mult puya este! de ce? pentru ca puya si cu eminem spun lucrurilor pe nume! nu le este frica sa isi bata joc de altii sau sa foloseasca cuvinte vulgare in piesele lor si stiu ca multi o sa zica ca nu asta este rapp-u, dar e mare diferenta intre ce canta eminem si adrian! foarte mare! el mai mult vrea sa transmita mesaje si degeaba incearca el sa o 'cante' dur daca versurile nu sunt la fel de dure deci e ciudat sa spui ca el e un eminem al romaniei si spun asta pentru ca sunt fana mare a lui eminem si cum am mai spus nu mi-a placut ca a castigat adrian cand erau atati oameni cu adevarat talentati acolo
Eu zic ca a meritat. Daca nu avea talent nu ar fi ajuns nici in semifinala.Nu am crezut ca o sa castige el,dar acum ca a castigat eu zic ca merita,nu pentru. caz,pentru, talent! Desi,recunosc ca poate unii aveau un talent mai..."deosebit", si totusi noi am votat si acum comentam, probabil...de ciuda ca doar sunt 120. 000de euro, nu?
NNuuuuuu x(!
nu meritaa
adica ce fel de talent e ala
sa scoti niste cuvinte pe gura
duamne...care lo votat e dilit
}
eu las fi scos din concurs din prima
adica nici nu l-as fi admis
au fost atatea talente care sunt cu adevarat talente
si fix pe ciomartanu asta "jmekerash", lo ales
cand ce face el, si tata sau bunikmiu poate
Da a meritat. Draga mea 乙ȥăρăċἶTTa eu spun sa mai lasi impresiile. Probabil de aia ai si numele asta.
A cantat extraordinar, a aratat ce simte el si durerea de as peirde parintii de la 5 ani, e foarte greu. Si hip hop`ul e muzica, car exprima in primul rand realitatea.Iar celor care nu le convine sa nu se uite la emisiune, a castigat probabil fac atat haz de necaz de ciuda de altceva nu inteleg. Ma rog! Chiar a cantat frumos o tara intreaga a avut parerea asta, iar acum nu ne ramane de facut decat sa ne mandrim ca ne reprezinta! BRAVO FRATEE!:X
Ollyshor întreabă: