Totul depinde sa gasesti un om pe aceeasi lungime de unda cu tione. Daca se intimpla, totul e posibil.
. s-ar putea.eu mai comunic prin privat cu cineva si mai vorbim despre multe in general
De ce sa nu se poata lega orice e posibil, cu un raspuns poate vrajesti inima cuiva sau poate te leaga acel raspuns de intrebarea pusa de tine, si iei legatura cu acea persoana pentru mai multe sfaturi
Da!
eu am deja un prieten bun, dar sa stii ca a durat ceva pana am inceput sa am incredere in el!
si mai am cativa prieteni ...care sunt foarte saritori la nevoie...
in concluzie :
da, se pot lega prietenii!
Nony, sa stii ca si eu cred .
Adica aici pe TPU, ii poti urmari stilul. Daca "corespunde" cerintelor tale, posibil.
Da, de ce nu oare s-ar putea lega prietenii adevarate?!
O seara faina!
Daniel.
DaBineinteles Pe TPU se poate asta.Il cunosti mai bine, sti ce pareri are...mai multe
Se poate dar depinde f mult si de persoane...nu orcine poate avea incredere intr-un strain sau inv.:
Da...de ce nu? Trebuie sa-ti gasesti pe cineva... Iar ca sa fie o prietenie adevarata si sa ajungi sa te cunosti, este mai bine sa-ti gasesti pe cineva de varsta ta, si din orasul tau... Iar cand credeti ca va cunoasteti voi mai bine., puteti sa va intalniti.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: