Eu am avut multi caini si fiecare avea o personalitate diferita
Unul era mai fricos, altul mai jucaus, altul mai prostut si tot asa
Nu cred ca puteau sa aiba personalitate fara sa fie macar putin constienti ca exista
Se numește ironie. Credeam ca ai auzit de ea. Nț, nț....Ma dezamăgești.
Cum sa nu realizeze faptul ca trăiesc? Si printr-o simpla rana simt durerea. Asta se poate spune ca e viață, oarecum, deci da, conștientizează ca trăiesc. Adică daca nu ar simți nimic, ar însemna sa nu traieasca. Pana la urma prin faptul ca simți, esti conștient de viață.
Eu de obicei imi dau seama cand cineva glumeste
Cum de n-am reusit?
Poate ca chiar suntem rude, si tu dai un aer de seriozitate
Sunt constiente, normal, reflexul le ajuta. Ele d-aia ataca cand sunt provocate sau se simt in pericol, pentru ca automat instinctul de supravietuitor este activat.
Normal ca sunt constiente, daca nu ar fi constiente tiar musca stapanul nu sar juca cu tine, orice animal are sentimente ca si noi doar ca suntem mai constienti de ele dar mamiferele au constinta, sentimente
nici omul nu e constient in mare parte, suntem condusi de mecanisme primitive in privinta lor nu suntem constienti
http://www.descopera.ro/......eaza-viata
apropo suntem animale si noi suntem mamifere
Aici cuvintele cheie sunt "de obicei". Poate nu esti in apele tale, de aceea nu ti-a prea iesit interpretarea.
Nu e seriozitate. Sau ma rog nu intentionam sa fiu serioasa. Eram doar sarcastica.
Emanuela347 întreabă: