| bogdan1004 a întrebat:

Credeti ca ar fi interesant sa fac un blog despre istorie?

23 răspunsuri:
| winchesters a răspuns:

Suna destul de interesant!
Poti incerca mitologia greaca, mie imi place enorm. big grin

| Leandro a răspuns:

Daca il faci din pasiune, da va fi interesant. Cel mai important e sa il faci pentru asta pentru ca asa, atragi si cititorii si banii. Cred ca subiectele de investigatii ale evenimentelor istorice mai controversate ar fi interesante. Dar, depinde ce parte a istoriei iti place tie. Ca sa-ti faci Blogul, te sfatuiesc pe www.ucoz.ro, care e complet in romana si usor de folosit. Mult succes!

| bogdan1004 explică:

Ma apuc sa fac despre mitologie

| CrazyTeenager a răspuns:

Ce etapa a istoriei?

| bogdan1004 explică (pentru CrazyTeenager):

Adica?
A romaniei de la inceput pana a zilelor noastre

| CrazyTeenager a răspuns:

Aha, ar fi, daca dispui de timp si resurse, e o idee, daca vrei sa il faci doar ca si sursa de informare, ca o ocupatie in timpul liber, in functie de promovarea acestuia, poti avea si un mic profit din accesari.

Da pot avea profit explica-mi ca mai facut curios

| CrazyTeenager a răspuns (pentru bogdan1004):

Pai, documenteaza-te despre google adsense, si alte modalitati de a castiga bani din accesarile paginii tale de blog, referitor la google, cand ajungi la un minim de 100 de dolari, vei putea primi banii prin trasnfer bancar, mandat postal, ori in contul personal, dar i-a aminte, ca odata retrasi cei 100 de dolari, ii vei primi la sfarsitul lunii viitoare, mai multe despre vezi pe google, gasesti tot ceea ce ai nevoie.

Trebuie sa ai o varsta minima?

| CrazyTeenager a răspuns (pentru bogdan1004):

Ori te folosesti de cardul unei cunostinte / parinti, faci contul pe numele lor, daca nu ai card si ai peste 14 ani, pana in 18, acum depinde de banca, iti poti face unul, daca un tutore te insoteste.

| smile4mee18 a răspuns:

Da daca il faci cat mai interesant si pui si imaginibig grin.

| bogdan1004 explică (pentru smile4mee18):

Poti sa imi dai ceva sfaturi?

| SandraMikyZu a răspuns:

laughing lol da ar fi mai interesant daca ai face un blog despre mitolofie...magie.fantasy

| SandraMikyZu a răspuns:

Daca faci despre mitologie si asa ceva imi spui? vreau sa citesc si eu atunci

| bogdan1004 explică (pentru SandraMikyZu):

Da dar nu is inca pregatit pentru mitologie dar in blogu de istorie pot face si unul de mitologie

| SandraMikyZu a răspuns (pentru bogdan1004):

Legendele cu vampiri de exemplu...toate filmele si cartile cu vampiri se datoreaza legendei din Romania cu dracula.si zanele...sau dragonii, sau orice altceva din mitologia romana care au contribuit mult prentu divertisment si afla ooriginea acestor legende, plus poti incerca sa intelegi care sunt secretele dincolo de aparente( ceea ce NSA stie si noi nu) fa cercetari si trage cobcluzii asupra acestor fapte si comunica cu publicul blogului tau cerere si lor parerea si asa cine stie ce veti descoperii daca vrei o sa iti recomand o carte despre asa ceva.

Da chiar te rog zi-mi cartea

Deci imi spui cartea?

| SandraMikyZu a răspuns (pentru bogdan1004):

Experimentul Philadephia

dar titlui e altul pe prima pagina :
Experimentul philadelphia si alte conspiratii ozn

asa arata coperta:
http://www.librariaonline.ro/......elphia.jpg

Daca vrei sa ma ajuti la blog iti voi da id meu de mess sa vb esti de acord?

| slapnenorocit a răspuns:

Ar fi interesant sa faci un blog despre istorie si sa cuprinda si anumite evenimente care au fost cat de cat musamalizate sau ceva de genu' big grin