Nu, ne-am obisnuit cu aceasta interfata, este simpla si usor de folosit, ce m-am gandit eu, o aplicatie in magazin play daca ar face ar fi geniala
Nu. Arata bine inca, cea existenta.
Oricum este forumul unei companii care are destui admini, editori si programatori platiti.
Dar ar trebui sa existe un admin mai activ, care sa pescuiasca toate jignirile celor care nu respecta userii si evident sa-i blocheze pe cei care-si fac mai multe conturi pe forum, postand activ de pe toate.
Nu. M-ar enerva o noua schimbare, si probabil nu as mai intra.
Urasc schimbarile, iar web design-erii sunt din ce in ce mai prosti, sigur nu ar face un bine.
Da! Ar putea oferii competie seriosa pentru reddit Romania.
1 sa fie in aplicatie
2 sa îți poti sterge comentariile( adica de tot, si com si user)
3 chat boxul sa fie direct
Cu astea as fi de acord, dar cu reconfigurarea paginii (asta inteleg prin schimbarea interfetei), nu.
Interfața este ok, nici eu nu cred ca ar trebui schimata. Eu ma refeream sa fie facuta in aplicatie, sa nu mai depinzi de browser. Sa fie mai direcata, sa iti poti sterge comentariile dupa bunul plac. Sa poti trimite si primi mesaj in mod direct, fara sa mai treaca prin nu stiu ce filtre. Dar nu stiu daca ar investi cineva serios in TPU, pentru ca este o comunitate extrem de mica. Avntajul TPU este ca inca nu a fost cuprins de snobismul si elitismul de pe reddit. Si mai ales TPU nu este woke, si partinitor cu persoanele de sex masculin. Uita-te pe redit la postari femei vs barbati. Sa vezi ca acolo efectiv nu poti sa ai o opinie sau vreo parere neconforma cu valorile woke/ femiste-extremiste. Eu mi-am luat ban pentru ca am folosit expresia "țiagan" si nu era sub nici o forma in mod rasist. Ban direct. O tipa a zis ca isi doreste barbat atractiv, cu job stabil, care sa ofere sex bun si constant. A primit sute de up voturi. In ironismul meu i-am raspuns ca si noi barbatii ne dorim femei care sa nu fie grase, sa nu aibe ditamai body countul si sa stie sa gateasa si sa spele. Pe langa mwia primita de la roditoare, mi-am luat si un ban permanent. Pentru misoginism, bine inteles.
N-am intrat niciodata pe Reddit, abia am auzit de el. Poate o sa intru, dar daca e taramul feministelor... probabil o sa iau ban repede