| Sunflower1503 a întrebat:

Credeți că ar fi o idee buna sa ii scriu unui băiat (dacă eu sunt fata) pe care l-am văzut azi la niste cursuri extrașcolare? Nu am vorbit dar suntem prieteni pe Facebook. El sigur nu o sa îmi scrie și cred că nu s-ar speria de mine daca îi scriu,, salut, te-am văzut azi la x" sau ceva gen. I-am mai trimis odată un wave și a răspuns, dar atunci nu stiam că merge acolo. Sper sa nu i se para că am ceva cu el, adica eu vreau doar sa îmi fac prieteni. Fața in fața nu pot sa ii vorbesc, dar poate dacă îi scriu după va fi mai ușor. Bine, sigur mă va îndepărta rapid ca toată lumea, dar poate merita sa incerc, sper doar că nu îmi va părea rău.
Ce ziceți?

4 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Poți să faci tu primul pas și să vorbești cu el.
Nu e nimic ciudat în asta așa că scrie-i cu încredere.

| Plato a răspuns:

Ce prostie mai e gandirea asta cum ca daca esti fata nu poti scrie prima. Cine a zis?
Matur ar fi fata in fata, nu ai niciun motiv de rusine sau retinere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrie-i, domne, cu toată încrederea.
N-are de ce să îți pară rău, totul e ok, încearcă cu el, cu altul/alta și tot așa.

| QElenaBoghiu a răspuns:

De ce sa se sperie?
Nu stiu ce gânduri îți faci tu însă gândești absurd.

Este foarte bine sa îți faci prietenii să comunici etc.
Asta tine de educație.
Dacă el o sa te considere o ciudat înseamnă că este un speriat de bombe, dar cred ca sigur o sa apreciez ca l ai bagt înseamă.
NU trebuie sa îți pară rău că greșești, mie una mi ar părea rău dacă nu întrebam sau nu facem lucrul ala.
Hai sa nu mai fim asa închiși la minte.
Toții suntem oamenii, o apa și un pământ vorba aia.
Fa ceea ce simți iar dacă esuezi nu este nimic, înveți.
Sa nu îți para rău de nimic.
Sănătate happy