Ar putea exista, dar la un moment dat (sunt sigura ca asa se va intampla) unul dintre ei sau amandoi se vor indragostii unul de celalalt.te-am lamurit?
Normal daca nu s-ar gandi mereu la sex O prietenie nu inseamna sex Mai exista prietenii adevarate dar nu la copii de astazi
Eu cred ca da, poate exista prietenie adevarata [atunci cand cei doi nu simt nimic pentru celalt].
Nu,deoarece la un moment dat apare aprecierea şi unul dintre parteneri va dori mai mult.Va depune sentimente şi se va complica situaţia.
Nu!
Iti dau un exemplu: eu si un baiat cica suntem prieteni buno, foarte buni[adevarul este ca ne spunem orice unul altuia], dar eu tin la el mult.Si nu ca la un prieten bun.
Cred ca ai inteles la ce ma refer.:*
Da, poate exista prietenie adevărată între un băiat şi o fată.
Eu am vreo 3 prieteni cei mai buni şi sunt băieţi. Ce-i drept, erau 4 cândva, dar de unul a început mie să-mi placă şi s-a cam dus totul...
Dar, da, încă susţin că poate exista şi acel tip de prietenie. Până la urmă, de ce nu ar fi posibil?
Si eu sunt de acord cu unii dintre voi, dar eu m-am gandit ca o fata nu ii poate spune unui baiat chiar toate problemele pe care le are sau invars, un baiat fetei...si in situatia asta eu nu as mai numi-o prietenie adevarata