Niciodata! Inainte sa faci ceva,orice, unui om, pune-te o clipa in locul acelui om.Nu pot rade de un om cu handicap, as putea sa fi fost eu in locul lui.Educa-ti prietenii sau fa-ti altii.O persoana cu handicap este de admirat, in primul rand pentru taria cu care lupta sa se integreze intre noi, cei fara handicap.Si daca soarta nu a fost darnica si cu ei,nu este vina lor. Exista in ziua de azi,asa multa ingratitudine si insensibilitate ca mi-e foarte greu sa discut pe marginea unor teme ca aceasta. Oricum,prietenii tai,ca si toti cei care rad, au un handicap si mai mare decat persoanele cu handicap, si e tot nevindecabil-nu vor deveni oameni niciodata! Sanatate.
Daca prietenii tai rad de aceste persoane, inseamna ca nu sunt "oameni".In primul rand, nu este vina acelor oameni ca au un handicap, si in al doilea rand, nu stii ce se va intampla in viitor si poate ajung si ei ca acele persoane. Te-as sfatui sa nu prea stai in compania lor sau sa incerci sa le arati si sa ii faci sa inteleaga ca acele persoane sufera atunci cand sunt jicnite si ca sunt si ei fiinte umane...
Aceasta este parerea mea, tu faci cum crezi.
Nu! Fiecare dintre noi ar trebui sa se gandeasca ca unii fac ce ai spus mai devreme dar iti raspund cu o intrebare:Oare ei au vrut sa aiba aceasta problema de sanatate? Noi ar trebui sa ii sustinem si sa ii incurajam pe cei care au asa ceva deoarece noi nu facem decat sa ii slabim in vointa si sa ii facem sa se simta prost...
Nu. Mai bine nu sta pe langa acei "prieteni". Punete tu in locul acelei persoane cu handicap...Cum te-ai simti daca (aproape toata lumea ar rade de tine)? Pune-te intotdeauna in locul persoanei si vei vedea ca e cam jenant si acea persoana nu se simte bine... Pupici:* sper ca te-am ajutat:* Funda?
Eu vorbeam in general despre oamenii care rad de acele persoane.inca nu s-a intamplat ca un prieten de-al meu sa rada de acei oameni.
UnBaiat439 întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: