Daca preferi sa crezi tot felul de teorii ale conspiratiei, poti avea dubii referitor la aselenizare. Dar gandeste-te logic, au fost altii, in speta rusii, care daca ar fi fost asa ar fi facut orice posibil sa ii dea in gat pe astia ca au falsificat calatoria pe luna. Nu te gandi ca rusii nu aveau si inca au oameni infiltrati pe ici pe colo in diferite structuri ale SUA. Ei ar fi aflat primii de asta inca de atunci si ar fi demascat "dusmanul". Dar nu e cazul, pentru ca nu aveau ce demasca.
Chestiile astea care ar falsifica aselenizarea pomenite de tine erau cunoscute de atunci, nu acum am aflat ca luna nu are atmosfera, de exemplu. Acum doar s-au gandit unii sa faca niste scenarii. Unii mai si castiga niste bani scriind despre teoriile astea ale lor, asa ca, de ce nu?!
Cred ca ar trebui sa te mai documentezi serios si sa nu mai tot sustii atatea aberatii pe site-ul asta, pe langa faptul ca frecvent tot pui intrebari prin care iti tot exprimi imensa ura fata de scoala! De ce nu ne mira la cat de imprastiat esti!
https://www.youtube.com/watch?v=QkaNqud_VxU
Acesta e unul dintre cele mai concise materiale - scurt si la obiect. Recomand canalul asta de YouTube si altora interesati.
Cred ca doar 4-5 intrebari din cele 1000 ale mele au ca subiect scoala dar ma rog
anonim_4396 întreabă: