| MorcovMajestic a întrebat:

Credeti ca asiaticii sunt mai galbeni/pamantii din cauza mirodeniilor pe care le consuma? Azi am cunoscut un indian si cu toate ca am luat masa impreuna si am mancat acelasi fel de mancare traditional romaneasca amandoi parca simteam ca miroase a turmeric cand respira spre mine si zisese la un moment dat ca ii e dor de mancarea de acasa, nu cred ca a mancat recent ceva cu turmeric.

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Am vazut multe fabrici din china si coreea cum munceau asiaticii, au pielea alba ca europenii numai ca e mai deschisa la ton, asa e natura lor in schimb europenii par mai tiganizati cand se bronzeaza, asiaticii raman albi constant indiferent de clima. Indianu care mirosea e cam certat cu dusul

| Drimmero a răspuns:

Lol, hai ca am vazut-o si p-asta, cum ai putea avea pielea in functie de ce mananci, daca tu mananci verdeturi inseamna ca brusc te inverzesti? sau negrii ce mananca de sunt negri, carbuni? asa e tenul mongoloizilor, e impropriu denumita rasa galbena, mi se pare ca noi caucazienii suntem mai palizi decat ei la ten.

| MorcovMajestic explică (pentru Drimmero):

Unde am zis ca BRUSC te inverzesti? Am vorbit clar despre un fenomen cultural care nu se intampla peste noapte. Tot ce mancam ne influenteaza. Si turmericul PATEAZA foarte tare. Da-ti cu turmeric pe maini sa vezi cat de greu se scoate din piele
Daca o sa iti faci vreodata iubita sa treci pe regim iepuresc o perioada sa nu o sperii ca regimul tau scade foarte tare calitatea si gustul spermei sa nu mai zic de transpiratie si altele

| Drimmero a răspuns (pentru MorcovMajestic):

Influenteaza dar nu in modul sa ti se faca pielea in culoarea alimentelor pe care le mananci : ) ) )
Transpiratia mea miroase ok, eu nu put cand transpir, iar pentru sperma se compenseaza cu consumul de fructe si legume big grin

Ce fructe si legume rolling on the floor castravetele de la mc nu se pune

Mananc zilnic mere, pere, banane, pepene ca e de sezon, astea-s foarte bune la digestie, am o digestie beton cu tot cu prostiile mancate.
Acum fara caterinca dar in ultima luna am cam abuzat de fast-food si prostii, cred ca o data la 2 zile am mancat asa: cartofi prajiti, omlete, burgeri de la MC, pizza congelata, pizza comandata, shaorma, am zis mereu ca azi e ultima zi de fast-food pe luna asta si mereu ieseam pe undeva si pofteam, azi de exemplu am zis ca gata, mananc sanatos, pl...mi s-a facut pofta de mici si am bagat mici, am pus 2 kg in ultima luna pe mine si mai vreau sa pun pana ajung pe la 76-77 cat aveam ca am avut o perioada in care am slabit cateva kg

Suna a mancat emotional. Pe caldura asta mici? Nici sa nu simt miros

Micul n-are anotimp, cel putin nu la mine. Poate ai tu sensibilitate la ei dar conteaza si cum sunt facuti, de unde ii iei

Cine stie

| Wr3nch a răspuns:

Nu,. Ideea pielii ''galbene'' are radacini in rasismul stintific, fondat de un prof german.

http://www.discovernikkei.org/en/journal/2011/12/9/why-are-asians-yellow/

| MorcovMajestic explică (pentru Wr3nch):

De ce rasism? Sunt vizibil mai galbeni, nu sunt roz si nici chiar maronii cel putin cei cunoscuti de mine nu

| Wr3nch a răspuns (pentru MorcovMajestic):

Nu e galben ci cel mult masliniu. Cel putin pentru mine. Galben e ceva ce aduce cu lamaia, mustarul, etc, si nu e cazul.