Nu!
Sunt simple plasmuri reflectate de nivelul cognitiv ale oamenilor
Apropo, nu dati credibilitate tutror intamplarilor din filmele horror!
Desigur...sunt si pe TPU cativa!
Sa nu uitam de zombi, sunt cei mai rai!
Chiar acum iti vorbeste unul!
Da cum, varcolaci exista. Sunt aia care vara colacii in cuptor, la brutarie. Varcolaci pe timp de noapte.
Parerea mea este ca daca au existat vampiri sau varcolaci existau si in ziua de azi, nu cred eu ca puteau fi exterminati asa usor daca era, mai ales ca erau mai puternici ca 10 oameni la un loc, daca existau din contra poate existau ei si azi si nu mai existam noi, parerea mea, deci concluzie finala:nu exista!
A existat toata lumea mitologia cu acum 1000 si ceva de ani minim inaintea dinozaurilor destptilor
Mie mi se pare nostim faptul ca vampirii, cica, au colti. Inseamna ca si eu ar trebui sa fiu vampir pentru ca am colti, nu exista vampiri sunt niste aberatii la adresa liliecilor pentru ca doar ei exista, chiar am vazut un comment de la "myhay144'' in care zice ca un vampir e mai puternic decat 10 oameni, si da are dreptate deci nu aveau cum sa dispara dintr-o data.Parerea mea este ca toate aceste ciudatenii pe care noi le numim asa au fost in timp, pentru ca stiti si unii dintre voi cand s-a schimbat clima acum milioane de ani sau dus toate aceste monstruozitati, poate au existat dar nu mai puneti acum intrebari de astea ca nu-s adevarate