| inna a întrebat:

Credeti ca baietii (ca amici) sunt mai de treaba decat fetele? Eu cred ca da, ma inteleg mai bine cu baietiihee hee. Ce credeti fetelor?

Răspuns Câştigător
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Da, ai dreptate, intotdeauna baietii ca amici sunt mai de treaba, te intelegi mai bine cu ei, te sprijina, iti dau un sfat la nevoie, fetele sunt egoiste, te tradeaza cand te astepti mai putin, nu pot tine un secret.

19 răspunsuri:
| cary a răspuns:

Da eu am avut si am cativa baieti amici foarte buni cu care puteam vorbi orice...nu conta de subiect...suntem ca fratii! si stii ce imi place la baieti cel mai mult...nu barfesc si stiu sa tina secrete!

| danyyyel a răspuns:

Pai ce sa spun...cred ca baietii sunt "mai de treaba"(cum ai zis tu) deoarece au o logica, un fel de a'ti intelege problemele, cred ca sunt gata sa te ajute cu ce ai nevoie (-> nu's lenesi) si fiind "baieti" au foarte multe subiecte de discutat, in cazul fetelor sunt mai lenese, se uita cam prea mult in oglinda(nu te jignesc) si nu cred ca ar sari sa te ajute daca ai nevoie...
Numai binekiss
danny

| Silvia a răspuns:

Asa este.Si eu am spus de multe ori ca baietii sunt prieteni mai buni decat fetele si ca eu ma inteleg mai bine cu ei.
Baietii sunt in stare sa tina un secret fara sa mai afle si altcineva, sunt mereu gata sa te ajute cu un sfat, sunt umarul pe care poti sa plangi fara sa ceara ceva in schimb, sunt acel prieten care te strange tare in brate si te asculta, te lasa sa te descarci, accepta sa il lovesti chiar daca nu are nicio vinahee hee, e gata mereu sa asculte ce ai pe suflet fara sa puna intrebari.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am mai multi amici baieti, fiindca nu prea am subiecte comune de discutie cu fetele (nu-s moarta dupa moda, horoscop si cumparaturi). In plus, am mai multa incredere in discretia baietilor. Periculos la amicitiile cu baietii e faptul ca pot aluneca...

| cioko19 a răspuns:

Buna!

Da, asa e.
Fetele sunt barfitoare(unele) de aceea ma inteleg mult mai bine cu baietii.
Raaar mai gasesti o prietena buna in care sa ai incredere, dar in baieti, eu pot avea. Daca au ceva probleme intre ei, nu se barfesc, se rezolva cu o bataielaughing Nu ca fetele.
O zi buna!

| danyyyel a răspuns:

Cioko si intre fete se pot desfasura batai... da's mai periculoase decal ale baietilorlaughing de exemplu unghiile... fac rani de te speriilaughingarme letale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer, eu ma inteleg mai bine cu fetele, am mai putini amici baieti tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bineinteles.Singurul motiv este ca, daca i-ai pus in vedere unui baiat ca relatia este amicala iti garantez ca asa va ramine si practic dorintele sentimentale nu prea are sa se intersecteze pe cind cu o fata s-ar putea sa ai ce imparti la un moment dat.

| Pho3nix a răspuns:

Wow...ne simtim flatati.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, am mai multa incredere in baieti, tot timpul am avut mai multi amici decat amice, am si prietene, normal, sunt lucruri pe care nu le poti discuta cu un baiat.Sunt convinsa ca intr-o relatie de prietenie dintre 2 fete, in momentul in care apare a 3-a persoana, incep barfele.

| Dianna a răspuns:

Intr`adevar eu am mai multa increder intr-un baiat decat intr-o fata.sunt si fete care stiu sa fie prietene dar nu`s prea multe ca le-a intrat barfa in sange.happy
Oricum intr-un baiat poti sa ai incredere.happy!

| Razvan a răspuns:

Da.Baietii sunt mai de incredere ca fetele.Insa se indragostesc foarte usor de amica lor cea mai buna si brusc te afli in situatia de a alege dintre un viitor iubit sau un bun amic care stii ca te iubeste.Nasoala postura dar se intampla adesea

| Justmeee a răspuns:

Si eu cred ca baietii sunt prieteni mai buni decat fetele
ca si tine ma inteleg mult mai bine cu baietii decat cu fetele

unele fete imi spun ca stau prea mult cu baietii dar ce sa fac daca ma inteleg mult mai bine cu eibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bun prieten al meu a fost un baiat.De departe sunt prieteni mult mai buni baietii decat fetele.happy

| ancutzika27 a răspuns:

Categoric! Unei fete daca ii spui un secret sau ceva personal din invidie se duce si imprastie vorba. Unui baiat nu-i pasa intr-adevar ca tie ti-a iesit un cos dimineata sau ca iti cade parullaughing dar stie sa asculte.Eu cred intr-adevar ca baietii sunt mult mai de treaba fetele.

| lidika a răspuns:

Normal ca da.) un baiat nu prea are nevoie de ceea ce ii spui tu.) el asckulta si uita.) dar o fata. asa este firea noastra.) simtim nevoia de a birfi si toate cele.) un baiat nu prea cu de astea.)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da asa este un baiat te intelege mai bine decat cea mai buna prietena chiarhappyeu as prefera un baiat decat o fata sa-i spun tot ce am eu pe suflet si 100%ma va intelege dar fata e plina de invidie, oftik etc credeti-ma nu exista o prietena adevarata, am trecut prin multe chestiisadmai bine un baiat(amic).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da... baietii te apreciaza pentru ce esti tu... happy
nu te invidiaza... iti sunt mereu alaturi... big grin
cu unii din ei iti poti stabili chiar relatii...winking
rezulta... DA, sunt prieteni adevarati... big hug

| andreeada a răspuns:

Da asa e m-am saturat sa aud vaicarelile si fitele fetelor