Pai religia,societatea promoveaza casatoria,familia, in multe state ai de platit taxe ca esti singur, parerea mea fiecare sta singur sau cu cine vrea, pentru dezvoltarea ta ca om e ok sa ai iubita, copii
Da, un om casatorit e un om "la locul lui", acuma ca isi bate sotia si ca are tot timpul cel putin o amanta e partea a 2-a, "femeia e de vina, daca i-ar da ce are nevoie, n-ar cauta in alte parti."
Tu ai fi sotia perfecta la ce ai zis aici
Ioan gura de aur a zis ca daca barbatul insala e vina femeii, ea o sa ajunga in iad pentru fapta sotului, pacatul ei e dublu, nesupunerea fata de sot si inselatul lui, pam pam. Sa ne cinstim sfintiiiiiii, ca niste buni ortodocsi ce estem.
lel, ar trebui sa citeasca toti asta
Mai taie din ele
Nu te supara, dar tu nu stii ce e ala sarcasm.
Ba stiu perfect. Iar asta e unul prost.
Daca iti dadeai seama ca erau niste raspunsuri sarcastice nu mai foloseai expresia 'creier spalat'. Adica puteai sa o folosesti, dar fara nicio logica.
Dude, are creierul spalat in celalalt sens, de ateu de turma, de "mai multe spitale si mai putine catedrale". Care daca face mișto de biserica si religie, pare mai inteligent.
Nu ma scot deloc. Pur si simplu, e evident ca o faci. Ba chiar as putea pune pariu ca nu o faci nici macar dintr-o convingere personala. Nu cred ca te recomanda varsta si experienta pentru asta. Si in general, e o cretinatate sa te iei dupa niste oameni care daca au fost de doua ori la biserică in viata lor, dar in schimb nu suporta popii. Dar de... Suna mai bine asta cu popii, cu religia, cu oamenii morti din cauza religiei, cu luatul la misto. E mai cool, pari mai de gasca, pari mai inteligent.
La 15 puradei, la o angajare, deja ai suflat postul cel mai inalt al firmei.
Si daca esti musulman? cat de mult creste increderea cand iti descarci haremul din tir?
Da da, un barbat cu cineva alaturi inspira o mai mare incredere decat singur
anonim_4396 întreabă: