| StrongHeart a întrebat:

Credeti ca barbatii in general, sunt mai reci sau hai sa spunem mai rezervati decat femeile?
Tocmai am avut o conversatie cu un grup de trei persoane, doua femei si un barbat. Fetele erau deschise, ascultau ce spuneam si curgea conversatia liber, dar celalalt domn era putin sceptic, putin in contradictoriu. Nu zic, omul asculta si el ce zic, dar o tinea pe a lui si nu prea asculta.
Si m-a pus pe ganduri.
Suntem noi barbatii cumva prea reci sau de ce ne temem de situatii noi? Sunt femeile mai ascultatoare?
Nu cred ca absolut toti sunt asa, pentru ca cunosc zilnic foarte multi oameni si vad ca sunt si altfel, dar am vazut ca foarte multe persoane de gen masculin sunt mai tacute de obicei.
Ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Suntem oameni cu temperamente diferite, unii barbati sunt mai sensibili decat femeile dar si barbati ca piatra, societatea ne preseaza sa ne stim rolul si undeva ii dau societatii dreptate in anumite limite. Atat barbatii cat si femeile sunt oameni care au un anumit bagaj emotional si reactioneaza diferit la anumiti stimuli, astea difera de la om la om dar in general barbatul trebuie sa fie barbat, iar femeile femei. Se zice ca femeile trebuie sa fie mai emotionale, mai calde pe cand barbatii mai rationali si reci iar prin asta sa ne regasim unii cu altii. Depinde foarte mult si de ce persoanele de care dai incat sa iti starneasca interesul sa te deschizi in fata lor si sa vorbesti mai mult, daca nu exista vibe-ul ala e clar ca prea multe cuvinte nu vei spune si vei evita interactiunile cu persoanele pe care nu le agreezi, poate asta era si motivul tipului de pe grup sau poate era doar timid si distant din cauza asta.

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Barbatii sunt fiinte logice iar femeile fiinte emotionale, ca amandoi sa se poata imbina la perfectiebig grin.

| StrongHeart explică (pentru anonim_4396):

Mi-a venit in minte refrenul de la James Brown 'It's-a man's world', dupa ce ai scris.

| anonim_4396 a răspuns (pentru StrongHeart):

Adica?

Https://www.youtube.com/watch?v=H77fRz1rybs&ab_channel=JamesBrownVevo
Este o melodie foarte cunoscuta despre cum lumea pare ca e condusa doar de barbati, dar pe refren spune clar ca e o lume a barbatilor, dar nu ar fi nimic fara femei, ca ele ne dau viata, ne cresc si au grija de noi.
La asta m-a dus gandul cand ai scris ca barbatii sunt fiinte logice si femeile emotionale iar impreuna se completeaza reciproc.

Pai da, chiar asa si e, din punct de vedere biologic asa suntem, ca sa putem coexista.

E mai mult decat biologic. Cineva a scris codul ala din ADN, nu s-a scris singur. Parerea mea.

Parerea ta, corect.

Esti un om corect care nu se enerveaza cand cineva are alta parere. Jos palaria.

Pai de ce sa ma enervez, fiecare cu parerea lui.

Eh, nu toti sunt asa.