Cred că așa ar trebui să procedeze toți compozitorii. Altfel vor fi forțați să producă muzică pe bandă, chiar dacă nu mai au idei.
Probabil se bagă în umbră o perioadă, ca să fie lăsat în pace, apoi mai vine cu niște piese noi, sub numele lui, sau în colaborări.
Dacă se va lasa de muzică, eu mă gândesc că va face în felul următor: Cum el e din Moldova, își va face o școală de muzică ( dacă nu are deja ), acolo va invața adolescenți sau adulți tineri acest tip de muzică și ii va perfectiona foarte bine iar apoi ii va lansa sub numele trupei lor. Astfel încât alte persoane să ducă mai departe acest proiect. Iar oamenii să nu își de a seama de schimbări.
Dacă va dispărea complet și nu va mai scoate deloc piese oamenilor le va părea rău. Și el va avea foarte mult de pierdut pentru că e un cântăreț foarte iubit de către oameni.
E numai P.R.
Și pictura de pe fețele lor este tot P.R. ca să mențină interesul publicului constant asupra trupei.
Adevărul e că cântă foarte bine și are niște piese foarte frumoase. Iar oamenilor le place.