| Andrei7777Macovei26 a întrebat:

Credeți că cei care spun că femeile sunt materialiste sunt victimele unor conținuturi create de infuenceri de pe tik tok sau alte rețele care vor sa ia banii de la prosti?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu există bani pe de tik tok.

| siriusblack98 a răspuns:

Sau poate ca unii spun asta bazat pe fapte reale traite de ei insisi. Te-ai gandit si la treaba asta? Eu peste 80% din femeile pe care le-am intalnit erau materialiste, dar multe ascund asta la prima intalnire sa stii, trebuie sa iesi de cateva ori cu ele sa le faci sa spuna ce au de fapt in minte si ce isi doresc cu adevarat. Si m-am intalnit cu femei din diverse clase sociale si domenii de activitate variate. 20% Puneau accentul strict pe intelegere si iubire dar marea majoritate aproximativ 80% inainte de intelegere si iubire puneau banii, casele, masinile, vacantele, cadourile, influenta in societate pe care o are omul respectiv, conexiunile, etc. Si inca o chestie care m-a deranjat foarte tare ce am intalnit-o la cele materialiste, o buna parte din ele isi doreau cu un soi de sadism in ochi ca barbatul lor sa nu aiba parinti. Gen fie sa aiba parintii morti ori sa fie orfan dar cumva putred de bogat si realizat.

| Andrei7777Macovei26 explică (pentru siriusblack98):

Dar ai incercat femei din clase sociale mici sau medii sau cele cu loc de muncă înalt care au pretenții?

| RAY a răspuns:

Femeile sunt materialiste cu bărbați fata de care nu simt atracție fizică, ceea mai mare minciună a femeilor este că sufletul contează, așa ceva nu este adevărat

| siriusblack98 a răspuns (pentru Andrei7777Macovei26):

Din toate. Am iesit la intalniri atat cu vanzatoare la chioscul din coltul stazii, cu angajate pe la banci de renume din functii bune, cu fete de bani gata, cu femei fara job dar si cu femei ce au propriile afaceri care merg chiar bine de tot. Si te-ar surprinde sa stii dar in general, cele care n-au o situatie financiara foarte buna sunt tot alea care au cele mai mari pretentii si sunt extrem de materialiste. Celelalte chiar voiau de la viitorul partener doar iubire si intelegere.