Nu întotdeauna.
Adică, un telefon poleit cu aur, care e scump de îți vinzi și pielea de pe tine, e mai bun decât altul?
E vorba de snobism mai ales în cazul hainelor.
Am o situație materială suficient de bună cât să îmi mai permit o bluză de la magazine de firmă, dar mă doare-n 14, tot la magazinele mici se găsesc cele mai bune. Nu piață întotdeauna, au material mai prost, dar la magazinașele underground chiar sunt chestii super la prețuri joase și nu kitsch-uri.
In ziua de azi nimic nu mai e sigur, si cel mai scump lucru si care se presupune ca ecel mai bun poate sa te dezamgeasca asa ca ai grija, verifica calitatea in primul rand
Nu tot ce zboara se mananca! La fel si cu preturile astea. Sunt multe lucruri scumpe, dar probleme e sa stii care isi merita banii. Personal, nu sunt adepta preturilor. In general ma uit la lucru in sine, la calitatea lui. Faza e ca trebuie sa ai si o mica idee despre ce vrei sa iti cumperi, adica sa stii cum sa recunosti ce este de calitate si ce nu. Nu te lasa ghidat de preturi pentru ca exista o gramada de chestii scumpe, dar complet varza si nefolositoare.
anonim_4396 întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: