| RAY a întrebat:

Credeti ca cei mai bun e mai bun?

in ultima perioada aleg lucrurile in functie de pret oare fac alegeri corecte ce credeti?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu întotdeauna.
Adică, un telefon poleit cu aur, care e scump de îți vinzi și pielea de pe tine, e mai bun decât altul?
E vorba de snobism mai ales în cazul hainelor.
Am o situație materială suficient de bună cât să îmi mai permit o bluză de la magazine de firmă, dar mă doare-n 14, tot la magazinele mici se găsesc cele mai bune. Nu piață întotdeauna, au material mai prost, dar la magazinașele underground chiar sunt chestii super la prețuri joase și nu kitsch-uri.

| GaBrIeLa1994 a răspuns:

In ziua de azi nimic nu mai e sigur, si cel mai scump lucru si care se presupune ca ecel mai bun poate sa te dezamgeasca asa ca ai grija, verifica calitatea in primul rand

| AmPiticiPeCreier a răspuns:

Nu tot ce zboara se mananca! La fel si cu preturile astea. Sunt multe lucruri scumpe, dar probleme e sa stii care isi merita banii. Personal, nu sunt adepta preturilor. In general ma uit la lucru in sine, la calitatea lui. Faza e ca trebuie sa ai si o mica idee despre ce vrei sa iti cumperi, adica sa stii cum sa recunosti ce este de calitate si ce nu. Nu te lasa ghidat de preturi pentru ca exista o gramada de chestii scumpe, dar complet varza si nefolositoare.