Depinde de persoana...
Daca ai mentalitate de rechin, ca Rockefeller sau Becalli in Ro, atunci iti iese orice.
Daca insa e vorba de tine, ai nevoie de studii in domeniul in care vrei sa faci antreprenoriat, si de cineva cu experienta care sa stea langa tine, cel putin in primii ani de afacere.
Pentru ca esti o persoana buna, si astia ca tine nu reusesc usor. Cei care stiu meserie...te vor fura ca haiducii.
Stiu ca e un raspuns rau, dar eu nu dau raspunsuri ca sa ma fac placut pe un site. Gandeste-te bine in ce iti bagi banii, si ce sanse ai daca nu cunosti domeniul respectiv...Agentie de turism - o scoala de ghizi, calatorii si relatii afara; Instalatii - inginer de instalatii; Consultanta financiara - finantist, Atelier auto - inginer mecanic; Salon de tattoo - desenator...etc.
Cam asa merg lucrurile.
Un filosof sau un economist nu o sa-si deschida in veci o... spalatorie auto sau un cabinet de consultanta juridica.
Ca da chix.
Din propria experienta.
Depinde si de ce vrei asta. Ca asa ti-a venit tie sau ca e la moda pe net.
Multi sunt antreprenori pe net, ah de fapt doar hoti sau viitori hoti.
Cine e antreprenor si vrea sa fie unul nu o sa intrebe niciodata asa ceva.
"Cine e antreprenor și vrea să fie unul nu o să întrebe niciodată așa ceva".
De ce spui asta? Ce e greșit în legătură cu întrebarea? Nu sunt antreprenor, dar o să fiu foarte curând pentru că asta vreau de când eram mic.
Pentru ca un antreprenor se descurca singur sa-si gaseasca informatia si nu tine cont de gura lumii, din intrebarea pe care ai pus-o nu pari sa fii sigur pe tine si pe ce vrei sa faci. Vezi ca antreprenor e mai mult decat un freelancer.
Sunt foarte sigur pe mine, nu poți să spui lucrurile astea fără să mă cunoști. Iar întrebarea avea ca scop să știu părerile voastre. Dar eu tot ce cred că e mai bine voi face.
Daca ai bani si crezi intr-o idee, poti investi fara sa ai facultate.
Sunt insa domenii in care se cere calificare, de ex nu poti face o firma de instalatii fara sa ai macar un instalator cu diploma
nuamnume8329 întreabă:
ADMADV întreabă:
DanBalan2001 întreabă:
PowerKoko întreabă: