Pai se pare ca ne-a ajutat sa plecam din rai. Acum depinde si de curiozitate, uneori e indreptata unde nu trebuie, dar fara a intelegere si cunoastere nu ar exista progres iar dorinta de a cunoaste sau a intelege se numeste curiozitate.
Ajuta la dezvolatarea individului si daca e in exces ajuta la tatonarea drumului spre esec
Da ajută, se spune că, curioşii mor repede.
lăsând gluma de o parte, fără curiozitate nu s-ar fi făcut multe din descoperirile majore ale ştiinţei.
@BitterSweet. curiosii mor repede da nu mor prosti )
ajuta si curiozitatea la ceva. intotdeauna stii mai multe lucruri decat stiu altii.si multe alte beneficii. nu strica sa fi curios, dar nici obsedat de curios nu trebuie sa fi:p
Sigur
Eu sunt mai curioasa decat orice curios...
Stiu ca am sa mor tanara dar na, m-am nascut curioasa, mor curioasa
E chiar bine sa fii din cand in cand curioasa, astfel poti afla lucruri noi si sa-ti dezvolti mintea
Cum crezi ca a aparut electricitatea, aparatul de epilat, fehonul, si toate alea?
Cred CA CURIOZITATEA ajuta la ceva! De exemplu eu am fost curios sa stiu ce e aia cacofonie. Am aflat acum.
Cum sa nu! Aceste curiozitati sunt niste informatii, care normal ca ne vor ajuta la ceva(indiferent daca ne vor indruma spre bine sau nu).
Din unele curiozitati, se invata mai repede decat din experietente, totul depinde de complexitatea informatiei necesare si de capacitatea de stocare a neuronilor.
Curious2 întreabă: