| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Credeti ca daca parintii isi idoctrineaza copiii cu teorii ale conspiratiei gen antihrsit, noua ordine mondiala, vaccinurile te omoara sau ca daca vor sa isi schimbe sexul vor ajunge in fundul iadului, ar trebui sa li se ia copiii? Eu sunt de parere ca parintii care le baga in cap copiilor asemenea lucruri nu sunt capabili sa creasca un copil! Nu poti sa ii spui unui copil ca va ajunge in iad daca vrea sa isi schimbe sexul deoarece el pur si simplu nu se simte bine in pielea lui iar in tarile civilizate din vest copiii isi pot schimba sexul fara aprobarea parintilor! Nu ii poti baga in cap copilului ca masonii conduc lumea, ca vor sa il aduca pe antihrist la putere, ca vine sfarsitul lumii si vine semnul fiarei! Cum sa ii spui unui copil mic asemenea lucruri? Voi ati intalnit parinti ca acestia?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Alte aberatii!

| IonelFlorianUrzica explică (pentru Violleta2022):

Pai cum adica? Dezvolta!

| Violleta2022 a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Du-te si te culca baiete, ca numai prostii si aberatii scrii!

| IonelFlorianUrzica explică (pentru Violleta2022):

Nu stiu de ce spui tu ca sunt aberatii! Eu am spus ca parintii nu ar trebui sa isi idoctrineze copiii cu si sa ii bage in frica pe motiv religios! Nu am dreptate

| mODIN a răspuns:

"Nu poti sa ii spui unui copil ca va ajunge in iad daca vrea sa isi schimbe sexul deoarece el pur si simplu nu se simte bine in pielea lui"

Cu partea asta nu-s de acord. De ce sa nu fie in regula? Si ce daca sunt cateva tari vestice unde o poti face legal? Vestul e infailibil? Fix retorica asta e folosita de rusofili ca argument impotriva occidentului...

Schimbatul de sex e o abominatie a modernitatii care va ajunge in acelasi cos de gunoi precum lobotomiile si sacrificiile umane. Tu crezi ca a-i baga in cap copilului teorii ale conspiratiei e un abuz mai mare decat a-i permite sa-si mutileze corpul permanent ca asa a vazut el pe Reddit? Eu n-am intalnit in viata mea in carne si oase un parinte care ar fi de acord cu asa ceva.