anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca daca vorbesti cu o persoana si va intelegeti bine dar nu vrea sa vorbiti niciodata pe audio sau pe apel video doar in scris, credeti ca minte si nu e cine zice sau doar ii e rusine? Cum sa iti dai seama daca e reala sau nu?

9 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Minte.
Cum îți dai seama?
Relația voastră n-o să avanseze niciodată și nu va duce nicăieri.
Dacă îi e rușine, poate refuza un apel video, ok.
Dar audio? N-are nici o logică.
Decât că e băiat și pretinde că e fată.

| Hammurabi a răspuns:

Sau poate e vreo pensionară care are prea mult timp liber și își retrăiește virtual tinerețea, folosindu-se de tine. laughing

| gemeni6226 a răspuns:

Eu nu ma grabesc sa dau apel video pentru ca prima oara doresc sa am incredere in om.Este cand nu dau din lipsa de incredere este cand nu m-i se pare ca arat bine la ora respectiva.Dar m-i s-a intimplat sa fiu pe un site si cu cine m-am cunoscut si i-am dat numarul mi-a dat direct apel video.Deci m-i se pare o lipsa de politete grava sa dai direct apel video fara sa ceri permisiunea omului.M-am simtit parca mi-ar fi violat domiciliul si intimitatea.I-am si dat ignor in momentul acela.Pai totusi cum crede? Dar daca vorbiti deja de o saptamana s-ar putea sa aiba complexe ca nu arata cum trebuie.Dar audio... dupa o saptamana deja s-ar putea audio.Respingerea convorbirii audio nu inteleg.
Eu nu am avut probleme in a fi celalat de la capatul firului real, asa ca partea aceasta n-o stiu.

| anonim_4396 explică (pentru gemeni6226):

Poate ca e prea timid?

| gemeni6226 a răspuns (pentru anonim_4396):

Depinde ce varsta are.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Îi displace să se vadă pe cameră având o conversație cu tine/nu vede rostul de a te vedea mereu pe un ecran. Întâlnind-o în real îți dai seama cât e de reală.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hmm, poate fi o persoana timida sau poate, cum ai zis si tu, nu e cine pretinde ca e.

De exemplu, daca pretinde ca e fata si nu vrea sa converseze prin video apel sau audio apel, ori este foarte timida incat nu vrea momentan sa se dezvaluie ori este baiat care pretinde ca e fata.
Orice e posibil in lumea virtuala.

Iti poti da seama in felul urmator: cere-i sa trimita o poza cu el/ea, dar, mare atentie! spune-i sa scrie pe o foaie de exemplu, numele sau pseudonimul ei si sa-ti trimita fotografia cu foaia in față. In acest fel iti vei da seama ca e cine pretinde ca e.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde de context, de cand va cunoasteti etc... Se poate sa prefere sa minta in scris, normal. Si se poate si sa fie cazul de o persoana cu anxietate sociala.

| Yparisa a răspuns:

Ascunde ceva.