Eu zic ca poate sa regrete pentru ca el parasindo banuiesc ca tot din cauza orgoliului pe care il are a facut-o si greseala fetei este ca ia cam dat coarne adica a facut orice pentru el.inteleg a facut mult pentru ca la iubit mult si in general persoana care face mult nu inteleg de ce in majoritatea cazurilor nu este pretuita. El cind se intoarce la ea ce spune.Iti sunt recunoscator pentru tot ce ai facut pentru mine. Dar asta nu e totul sa fii recunoscator pentru ca tu poti fii recunoscator pretuind pe cineva.Eu in locul fetei nu l-as mai accepta ramine la alegerea ei.
Din pacate, e prea tarziu. Fata l-a rasfatat prea mult, si i s-a urcat la cap. El s-a obisnuit, ca tot timpul fata lasa de la ea, si stie, ca il va cauta prima. Se va incapatina din egoism, orgoliu, obisnuinta, si nu va face pasul catre ea. Daca iubeste doar unul dintre cei doi, de cele mai multe ori acesta este luat de fraier de celalalt. Eu in locul acelei fete as fugi cat de repede/departe pot si as spune: "Mersi, ca am scapat!". Decat asa un iubit, mai bine deloc. Nu pierzi nimic, ai doar de castigat. Vei sti pe viitor de cine sa te feresti si ce greseli (comportamentale) sa nu mai faci.
Succes! Numai bine!
Ideea e ca baiatul iubeste fata, adica de asta sunt sigura... dar e foarte orgolios si ea a facut greseala sa il obisnuiasca prost, in sensul ca ea l-a cautat intotdeauna. Fata foarte hotarata, daca o cauta poate mai au o sansa, dar sa il caute ea, in niciun caz! O fi orgoliul atat de mare incat sa nu o caute chiar daca ii pare rau? Adica, din cate stiu eu indiferenta doare cel mai tare nu?