Nu cred că suntem prea mulți oameni pe planetă. Celelalte char sunt niște probleme.
Mai avem pana la 8 miliarde, Asia are aproape 5 miliarde ))). Numai India si China au impreuna aproape jumatate din populatia mondiala. Planeta poate lejer sa duca si 15 miliarde de oameni, loc e destul, problema e de resurse, sunt discutii de genul de foarte devreme, momentan resursele sunt arhi-suficiente, pana sa depasim miliardul 8 mai dureaza cel mai probabil inca 30 de ani de acum.
"Discriminarea este din ce in ce mai mare" Scutiti-ma cu discriminarea asta ca s-a vazut chiar acum de curand cum unii manipuleaza in directia lor si se folosesc de pseudo-rasism ca sa jermaneasca pe altii, discriminarea in ziua de azi e tot mai mica, s-a diminuat semnificativ, in ziua de azi nu se mai face diferenta intre alb/galben/negru/femeie/barbat si celelalte categorii care or mai fi, mai mare discriminare vezi pe net ca in realitate e prea putina.
"totul se digitalizeaza si dispare farmecul vietii, mai ales pentru copii" Asta cam asa e, tehnologia nu e rea, iti usureaza viata, ne face mai lenesi dar trebuie sa stim sa tinem sub control incat sa nu cadem in alte extreme.
"Mi e dor de vremurile din anii 2000 cand vedeam copiii pe strada jucandu se nu ca acum ies in gãsti in oras si pun pe Instagram poza sa para smecheri" Altele erau vremurile, bag mana in foc ca si noi cei care am copilarit in anii 90-2000 daca aveam net si tehnologia de acum lasam joaca si ne scufundam in virtualitate, noi am avut marele noroc ca pe atunci tehnologia nu era evoluata si se socializa mai mult, aia au fost niste ani de aur pe care i-as mai vrea inca o data macar sa trec prin ei iar, macar o vara ca alea cand era vacanta si nu existau griji, toata ziua pe hoinareala, abia asteptai sa te trezesti ca sa iesi afara. Stiu exact ce simti si spui.
Cat despre directia lumii... omenirea se duce pe lupa tot mai mult din zi in zi, iar unul din motive e ''discriminarea'' de care vorbeai mai sus, unii pur si simplu au o nesimtire mult prea mare si se folosesc incorect de un 'politically correct' condus de niste bolnavi care sunt sus pusi dar care au contribuit la o lume mult prea precara, au atras mai mult reactii negative si ironice decat sa diminueze ceva pentru ca ceea ce fac se numeste selectivitate, m-am legat de aspectul discriminarii pentru ca l-ai pomenit aici, dar sunt cu mult mai multe motive pentru care s-a pus cortina peste omenire.