| DenisaNicoletaG a întrebat:

Credeti ca dragostea este o chestiune complicata? thumbs up

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

Nu, e o chestiune extrem de simplă dar depinde cum o abordezi.
Știi, era o poveste cu un fluture și o omidă. Fluturele o întreabă pe omidă "Cum reușești tu să mergi? Cum poți să-ți sincronizezi mișcarea atâtor perechi de picioare?" Omida a rămas pe gânduri și din momentul ăla n-a mai știut să meargă.
Cam așa e și cu dragostea. Dacă o iei prea în serios riști să-ți dăuneze grav sănătății. laughing

37 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ce tip de dragoste te referi? Dragostea din ziua de azi cand dupa 2 ore deja zici te iubesc si a 2 zi esti deja cu altul/alta? Dragostea pentru propiul copil? Propria mama? Sunt mai multe. Daca te referi la astea de mai sus. Prima e o prostie. Restul, da, sunt complicate in felul lor.

| Superior a răspuns:

Daca ma intrebi pe mine,da, este, dar ceva ce merita chiar daca nu am experimentat inca, stiu ca ar fi fain. Daca intrebi maimutele de aici, ele o sa zica ca dragostea se rezuma doar la pofta de s3x si atat, iar daca le dai argumente valide ca-s duse, te ignora happy

| mentholinks a răspuns:

Depinde cat de prost/proasta e persoana iubita si persoana care iubeste. Daca sentimentele sunt reciproce, dragostea e chiar o joaca de copii.

| GazzaRecordsRo a răspuns:

Banul este definitia dragostei.

| Nemessys a răspuns:

Complicata? nu...
Dureroasa? DAAAAAAAA.

| GoldenZenith a răspuns:

Ce-i aia?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragostea superficiala(cea care predomina)nu.Cea adevarata(aia rara)da.Este simplu sa spui "te iubesc", dar e mult mai complicat sa o si demonstrezi prin fapte.

| Raniaa a răspuns:

Dragostea...Dragostea este simpla, insa, oamenii aleg sa o complice cu toate bazaconiile posibile!

| Xelon a răspuns (pentru Nemessys):

"Dureroasa"
Nup...
Toti cei care se plang ca sufera din dragoste sunt singurii vinovati ca au ajuns in situatia asta, suferintele din dragoste nu sunt deacat niste asteptari neimplinite, tu esti unicul vinovat ca ai avut acele asteptari si astfel ti-ai dat si motive sa suferi, dragostea e un sentiment frumos, dar nu trebuie sa iti intunece realismul si ratiunea.

| T0T a răspuns:

Dragostea e foarte simplă însă oamenii o fac dificilă. E ca și cu matematica, e dificilă când nu o înțelegi cu adevărat.

| DenisaNicoletaG explică (pentru anonim_4396):

Ma refer cand iubesti o persoana, pana la urma fiecare iubeste in felul lui, dar ma refer pentru tine, iubirea pe care o impartasesti tu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DenisaNicoletaG):

Hmm. Nu este ceva "wow" de dificil, dar nu e nici ceva usor cum zic cativa mai sus. Vad ca Grey zice ca e ca matematica. Sa nu uitam ca matematica nu e pentru toti, nu e in special pentru oamenii prosti. Cam asa si cu dragostea. Ca tot am zis in primul post de aia care zic dupa 2 ore te iubesc. Aia clar intra in categoria prostilor. CUm bine ai zis, fiecare iubeste in felul lui.

| DenisaNicoletaG explică (pentru Nemessys):

Asa e

| Drimmero a răspuns:

Depinde la care dragoste te referi, ca e de N tipuri, dar in oricare tipar, ea are la baza sacrificiul, rabdarea, pasiunea.
Dragostea e complicata, nu e pentru oricine, dar oricine se poate indragosti, caci nu toti sunt gata sa ofere sacrificiu, rabdare si sa ofere si sentimentul asta.

| RAY a răspuns:

Nu dragostea este complicata si minciuna cum ca omul este o fiinta monogama

| PersonajFictiv a răspuns:

Simplu sa te iubesti pe tine, complicat sa-i iubesti pe altii daca esti egoist, dar daca iti pasa de altii si vrei sa-i intelegi, nu e complicat.
Am auzit multi ce spun ca ei iubesc, dar prin fapte arata altceva.
Zdrente mai mari ca oamenii nu gasesti, au primit si minte si constiinta si s-au pus in randul animalelor, le-au aruncat la gunoi, ma bucur mult cand mai vad si oameni buni care au trecut prin dificultati dar au ramas la fel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragostea nu e complicatã doar are un ciclu.
Baieti -> Fete -> Copii -> Cãtelusii
Cãteii primesc toatã dragostea din lume. laughing

| munteanuionvictor a răspuns:

Cred că da.

| zaoo32 a răspuns:

Nu e complicata o complicam noi happy la fel ca, viata nu-i asa grea dar o complicam de multe ori aiurea cu tot felul de tampenii happy

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce ai fost avertizat? laughing

| sofisis a răspuns:

Nu. E cea mai simpla chestie...

| TanteMarianne a răspuns:

Depinde. exista multe tipuri de dragoste.
dragostea erotica, eros gen amor, pasiune, sx.
Philia : asociată în general cu prietenia.
Storge: Este un sentiment natural, ca acela dintre părinți și copii
Agape: este acea dragoste rațională, care ține în primul rînd de caracteristicile celui iubit. Ea nu este nici pasională, nici tandră, și nu provine din înclinații directe către cineva, ci din convingeri.

in dragoste indiferent ce fel de dragoste este iti trebuie noroc.degeaba il iubesti pe X, daca X nu te iubeste.

| ROB3RT89 a răspuns:

Pentru unii da!

| BobocNicolas1995 a răspuns:

Da, lol!

| Shimozukushiki a răspuns:

Termenul de „dragoste" e puțin cam vag/larg

| August99 a răspuns:

Depinde de persoana si felul sau de a gandi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sofisis):

Ma iubeste prea mult admina, ce sa zic.

| cristi202 a răspuns:

Depinde de cuplu. Pentru niste adolescenti, dragostea va fi mereu simpla, desi aduce complicatii uneori, dar pentru un cuplu de oameni in varsta, trecuti prin multe, poate deveni extrem de complexa. La fel se poate spune si despre oamenii simpli, care nu stiu prea multe, ei iubesc si gata, in comparatie cu cei scoliti, care despica firul in patru, cautind sa vada ce si cum e dragostea.
Un lucru e sigur insa. E usor sa spui "te iubesc", dar e mai greu sa fie ceva extrem de real. Pentru ca un "te iubesc' spus cu adevarat implica zeci de chestii de care trebuie sa tii seama. Nu degeaba se pun si aici zeci de intrebari la capitolul dragoste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe primul cont primeam astfel de avertizari la fiecare 2 saptamani si nu am patit nimic timp de ani de zile, asa ca da, are ceva admina cu mine. Si prapaditul/a care mi-a raportat atatea intrebari/posturi ca nu avea loc pe ditamai site-ul de intrebarile mele legate de muzica. Nu te mai baga aiurea in seama daca nu stii toata povestea. Chiar nu aveti nimic mai bun de facut decat sa ma corectati pe mine? Hai ce naiba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vechile admine se purtau cu mine cum se poarta actuala admina cu baba aia care imprastie prostie pe site ca sa ajunga nr 1. Adica da multe avertizari si atat. Dar eu iau suspend pentru o intrebare banala? Da, o repetam destul de mult, dar ce? Daca asta nu inseamna ca are ceva cu mine, nu stiu ce inseamna. Nu a fost dorinta mea sa fiu suspendat, dorinta mea era sa aflu muzica ascultata de altii. Dar cineva a avut probleme cu asta. Cum am mai zis de atatea ori, admina in VECI nu intra pe site. Nu sta ea sa verifice ce intrebari pune lumea. Ea se uita strict la raportari si nu stiu ce ratat/a a avut ceva cu intrebarile mele legate de muzica.
ps. haios nick-ul ce sa zic, desi aveai altul azi dimineata

Întrebări similare