Stefan
| Stefan a întrebat:

Credeti ca dupa alegeri incepand cu 2010, pretul la gaze si energia electrica se va majora?

Răspuns Câştigător
| elenahd a răspuns:

Draga Stefan, intrebarea ta este retorica, tu stii foarte bine acest lucru si eu chiar apreciez gradul tau de spiritualitate si spontaneitate in adresarea intrebarilor pe acest site. Deoarece avem amandoi o varsta si nu am trecut precum gasca prin apa fara ca dupa ce iese din apa sa nu fie uda pe pene, adica noi nu am trait pana la varsta aceasta fara sa invatam nimic de la tot ceea ce ni s-a intamplat in viata. Tu stii foarte bine ca in timpul unei campanii electorale exista foarte multe promisiuni gen "Va promit ca va dau marea cu sarea " iar dupa ce au fosta alesi, deci dupa ce si-au atins scopul scontat nu pun in practica nici una din promisiuni ci incearca sa-si umple buzunarele proprii cat pot de mult si nu-i mai intereseaza de oamenii care i-au votat si pe deasupra isi rad in barba spunandu-si "i-am prostit din nou ". Cred ca rata probabilitatii, de a creste pretul la gaze si energia electrica, este mai mare ca ele sa creasca din a doua jumatate a lunii decembrie 2009 ca drept cadou de sarbatori (exprimat in procente -51%)- iar probabilitatea de a creste pretul in 2010 e putin mai mica (adica exprimat in procente -49%). Zau Stefan, doar traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul(vorba lui Mircea Badea) iar cine a spus ca America e tara tuturor posibilitatilor inseamna ca nu a avut ocazia sa vina si sa vada ca de fapt Romania e tara unde totul este posibil si nimic imposibil. Ce crezi am dreptate sau nu? Cu stima ELENA

8 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

De parca ar avea vreo importanta ce credem noi!
Chiar daca, prin cine stie ce minune, preturile nu vor creste, in mod sigur, salariile vor scadea. Deci: fa socoteala!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Da, cel putin asa s-a anuntat ca se vor majora preturile la gaze, energie electrica si carburanti, dar vom vedea ce ne rezerva viitorul, poate "o sa traim bine ".

| carminaburana43 a răspuns:

Intotdeauna a fost asa din pacate.Ma mir cum n-am murit inca de foame dupa atitea scumpiri!

| Dara a răspuns:

As vrea sa sper ca nu, insa de multi ani incoace, sarbatorile de iarna vin brat la brat cu scumpirile. Probabil ca si anul acesta va fi la fel.

| MisterKat a răspuns:

E "normal" ca se vor majora preturile la cam toate produsele/serviciile din Romania. Doar platim putin nu? Trebuie sa aiba cineva case mari, masini tari si alte chestiuni...

O seara buna!

| fabiola a răspuns:

Nuuuuuuu...la anul care vine, numai bine o sa fie!

| fabiola a răspuns:

Nuuuuuuu...la anul care vine ,numai bine o sa fie!

| alecs871 a răspuns:

Sa te auda Dumnezeu si macar sa se majoreze, sa nu ne asteptam la cine stie ce.
Un singur lucru se va diminua in pret, SALARIUL.