| VrRos05 a întrebat:

Credeți că e atât de dificil sa mori precum ne este frică majorității dintre noi?
Sau trebuie să o luăm ca pe ceva natural? Eu de exemplu numai când gândesc la cuvânt mi se îngheață dinții în gură, dar mă gândesc că dacă am trăi infinit n-ar mai fi resurse pe pământ.

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Frica de moarte a fost inventarea credințelor că există ceva după,toate religiile au că baza asta,deși cei care cred în vreun zeu cred în viața de apoi,deci omul este fricos,speriat,ii este teama de moarte, părerea mea e că ceea mai mare frica o avem despre viața, vorbesc serios, suntem multi și degeaba, nu știu dacă 10/ din populația lumii nu ii este frica de viață

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ar trebui să o luăm ca pe ceva natural. Oricum se va întâmpla, mai devreme sau mai târziu.
Eu o văd ca pe ceva tragic, datorită urmărilor pe care ar avea-o. Iarbă netaiată, nefumată, crush-uri foutute de alții, mașini duse la remat, pisici flămânde și nescărpinate.
Viața fără mine ar fi pustiu.

| RAY a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Îți iubești pisicile, like

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru RAY):

Nu chiar, dar mi-am găsit locul/rostul în viață.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te-ai plictisit să pui atâtea întrebări tâmpite?

Suntserios - dacă mai dispare vreun răspuns de al meu - apar din nou.

Suntserios - mergi și tratează-te că ai probleme grave.

| VrRos05 explică (pentru anonim_4396):

Dar la câți utilizatori pun intrebari cum de tu le vezi fix pe ale mele? laughing

| floruits a răspuns:

Bună dimineața!

Așa este viața din păcate. Toți vom muri la un moment dat. De aceea timpul este prețios.

" dar mă gândesc că dacă am trăii infinit n-ar mai fi resurse pe pământ. "
Ai dreptate!

O zi frumoasă.