Sunt destule gunoaie ce nu te respecta, ba chiar te pot vatama. Macar cat tine de tine, scapa de asemenea terorizare.
Ti-as sugera sa iti gasesti alt job unde esti apreciata, sau macar platita mai bine, din moment ce suporti mofturile unor gunoaie.
Invidia e mare, de asemenea si ura, cel mai probabil colegi tai de munca te discrediteaza fata de sefa ta din diferite motive, posibil ca ei sa observe potentialul tau si in cazul unei "restructurari" sa fi tu cea care pleaca nu ei.
Sau te dezagreaza si incearca sa bage "Strambe" sa te manipuleze si sa renunti singura la locul de munca.
Sau intr-adevar ar avea pe altcineva pentru functia ta.
Sfatul meu e sa nu te dai batuta, sa nu demisionezi tu, stai cat e nevoie, daca e cel putin sa te concedieze ei, si asa poate obtii si somaj.
De ce sa le dai sadisfactia si sa pleci singura? Daca ei iti baga bete-n roate, tu de ce nu ai face la fel?
Sfatul meu e sa ramai in continuare la acest job, si eventual sa fi mai lejera, sa nu iti mai bati atat capul, si sa lucrezi atat cat e cazul, atat cat lucreaza si ceilalti, dar in acest timp sa iti cauti un alt loc de munca, unul mai bun. Si in felul acesta cand ajungi la momentul potrivit poti demisiona si cel putin nu ai ce pierde.
Trebuie să te gândeşti atât la aceste dezavantaje cât şi la ce îţi oferă job-ul actual.
Merită să încerci în altă parte, dar sunt şanse în care în loc de mai bine să dai de mai rău.
Apreciază şi lucrurile bune care ţi se ofera, iar dacă consideri că te afectează foarte tare aceste lucruri poţi încerca şi în alte părţi, cu siguranţă vei găsi pe cineva care să te aprecieze la adevărata ta valoare.
Mult succes
Nu, aş rămâne acolo numai că să le fac în ciudă, şi mi-aş face meseria la fel de bine ca până acum.
De ce să le dau lor satisfacţia asta? Să-mi părăsesc locul de muncă din vina unor nesimţiţi? Clar nu.
Totusi nu inteleg de ce m-au ales pe mine "oaia neagra" a colectivului.
Poate pentru că eşti o persoană mult prea liniştită şi oarecum te-au luat de "naivă" văzând că te deranjează comentariile lor.
Sau îţi faci treaba bine şi le e frică că o să le sufli promovarea.
Te domina si te critica pentru ca ii lasi sa faca asta. Fii mai hotarata cu ei, nu te lasa si intreaba-i de ce esti tu calul de bataie.
SonnyaMoustache întreabă: