anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca e cazul sa-mi schimb jobul?

La fiecare sedinta cu colegii si sefa mea,eu sunt criticata pentru aspecte mai mult neimportante dar mi se subliniaza asa-zisele "defecte" cat mai mult.Din cate stiu eu,imi fac treaba destul de bine, responsabil si serios.Nu prea inteleg de ce ajung sa starnesc atata isterie la sefa mea insa cert e ca si ceilalti colegi se pare ca o sustin desi foarte multi dintre ei au minusuri mult mai mari decat mine.Eu chiar nu ar trebui sa fiu criticata pentru ca imi fac treaba dar se pare ca sefa mea desconsidera activitatea mea total.Nu-i pasa deloc ca ma supara atitudinea ei si se poarta ca si cum nu as merita niciun respect, cu aroganta si raceala desi eu am incercat sa fiu cat mai politicoasa si saritoare in tot ce mi-a dat sa fac.Se pare ca nu-mi apreciaza zelul deloc si ca nu ma place.Banuiesc ca ar avea pe altcineva care sa vina in locul meu pe post.
Voi ce spuneti, ar trebui sa incerc sa-mi gasesc de lucru in alta parte?

Răspuns Câştigător
| MorganaM a răspuns:

Sunt destule gunoaie ce nu te respecta, ba chiar te pot vatama. Macar cat tine de tine, scapa de asemenea terorizare.
Ti-as sugera sa iti gasesti alt job unde esti apreciata, sau macar platita mai bine, din moment ce suporti mofturile unor gunoaie.

6 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Invidia e mare, de asemenea si ura, cel mai probabil colegi tai de munca te discrediteaza fata de sefa ta din diferite motive, posibil ca ei sa observe potentialul tau si in cazul unei "restructurari" sa fi tu cea care pleaca nu ei.
Sau te dezagreaza si incearca sa bage "Strambe" sa te manipuleze si sa renunti singura la locul de munca.
Sau intr-adevar ar avea pe altcineva pentru functia ta.
Sfatul meu e sa nu te dai batuta, sa nu demisionezi tu, stai cat e nevoie, daca e cel putin sa te concedieze ei, si asa poate obtii si somaj.
De ce sa le dai sadisfactia si sa pleci singura? Daca ei iti baga bete-n roate, tu de ce nu ai face la fel?
Sfatul meu e sa ramai in continuare la acest job, si eventual sa fi mai lejera, sa nu iti mai bati atat capul, si sa lucrezi atat cat e cazul, atat cat lucreaza si ceilalti, dar in acest timp sa iti cauti un alt loc de munca, unul mai bun. Si in felul acesta cand ajungi la momentul potrivit poti demisiona si cel putin nu ai ce pierde.

| Divy a răspuns:

Trebuie să te gândeşti atât la aceste dezavantaje cât şi la ce îţi oferă job-ul actual.
Merită să încerci în altă parte, dar sunt şanse în care în loc de mai bine să dai de mai rău.
Apreciază şi lucrurile bune care ţi se ofera, iar dacă consideri că te afectează foarte tare aceste lucruri poţi încerca şi în alte părţi, cu siguranţă vei găsi pe cineva care să te aprecieze la adevărata ta valoare.
Mult succes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, aş rămâne acolo numai că să le fac în ciudă, şi mi-aş face meseria la fel de bine ca până acum.
De ce să le dau lor satisfacţia asta? Să-mi părăsesc locul de muncă din vina unor nesimţiţi? Clar nu.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Totusi nu inteleg de ce m-au ales pe mine "oaia neagra" a colectivului.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Poate pentru că eşti o persoană mult prea liniştită şi oarecum te-au luat de "naivă" văzând că te deranjează comentariile lor.
Sau îţi faci treaba bine şi le e frică că o să le sufli promovarea.

| Porcusorul a răspuns:

Te domina si te critica pentru ca ii lasi sa faca asta. Fii mai hotarata cu ei, nu te lasa si intreaba-i de ce esti tu calul de bataie.