| andreeaaaaaaamaria a întrebat:

Credeti ca e important pentru o femeie să fie frumoasă? Aud des asta.

16 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Da. Altfel rămâne fată bătrână.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Important pentru cine?

| Hyperion7 a răspuns:

Dintre o femeie nu prea deștepta, dar frumoasa și o femeie obișnuită dar care e deșteaptă, eu o prefer pe cea obișnuită.
Pentru mine, frumusețea e foarte subiectivă și nu se rezuma doar la aspect.
Degeaba ești frumos daca faci body shaming altora sau daca ii umilești.
Tine minte, un om îmbrăcat frumos nu are și un suflet frumos(tot timpul)!

Dar obiectiv vorbind, daca am de-a face cu 2 fete deștepte, dar una care este obișnuită și alta estetica, vad care are și alte calități, nu mă reped la tipa frumoasa pentru că nu tot ce e frumos este și bun.

| Dismally a răspuns:

Este avantajos, important nu stiu, depinde pentru ce anume.

| wildthing a răspuns:

Foarte important, esential! ...si nu doar o femeie, ci si un barbat. Dintre doua persoane cu nivel egal de inteligenta/talent (la ceva anume), cea mai frumoasa va avea aproape intotdeauna mai mult succes in viata.
Uite un exemplu la intamplare, ca tot se prapadi de curand Alain Delon. De ce crezi ca a fost el un superstar planetar? Sigur ca a fost un actor bun, dar la fel de buni au fost si multi altii. Ce a avut el in plus? Aaa, da...a fost un barbat foarte frumos.winking

| Cinic a răspuns (pentru wildthing):

Hallo efect! Se aplica si in viata de zi cu zi. Barbat frumos= inteligent, amuzant, emaptic si curajos. Barbat neatractiv = ciudat, periculos, plictisitor.

| Madaxo97 a răspuns (pentru wildthing):

Corect, bine zis!

| Madaxo97 a răspuns:

Este foarte important, mai bine zis îngrijită decât frumoasă, că până la urmă fiecare e așa cum l-a lăsat Dumnezeu, unele chestii nu le putem schimba la noi nici cu tot machiajul din lume, poate doar cu operații, dar aspectul îngrijit contează în primul rând, să nu fie nespălata, neepilată, cu jeg pe sub unghii, cu părul slinos, nepieptănat, și așa mai departe, înțelegi ce spun.

| FreddieM a răspuns:

Opinie personala.
Nu rupta din soare sau corp de model. E suficient sa fie destul de atractiva și cu un corp relativ proportionat, adică nu enorma sau anorexica.
Puțin comunicativa, adică sa fie în gradul sa răspundă atentiilor mele. Si nu departe de vârsta mea, 2-3 ani plus sau minus.
Cheers

| 1onurSimion a răspuns:

Asta vă induce cosmeticele de "înfrumusețare"

| MeisterSchnitzel a răspuns:

Personal nu mi-a păsat prea mult de aspectul fizic al fetelor de care mi-a plăcut.

| Cinic a răspuns:

Pai femeile sunt frumoase by default. Practic nu exista femei urate sau neatractive. Sa iti explic. Preferintele barbatilor sunt foarte diversificate, in timp ce preferintele femeilor sunt standard. Spre exemplu mie imi plac mom bod. Imi plac tipele cu cateva kg in plus, cu un pic de falci si cu ceva grasime pe coapse si abdomen, da imi plac femeile cu burtica laughing. Altor barbati le plac tipele skini sau super fit, la altii le plac sanii mari, altii sanii mici, inalte sau scunde... intelegi ideea. Este foarte usor sa fii femeie atractiva, mai ales daca nu esti grasa ( ceea ce tine de tine) si daca esti ingrijita. Eu sunt de parere ca orice femeie poate sa gaseasca un barbat decent atata timp cat au niste standarde realiste. Adica sa isi doreasca ceea ce pot oferii la randul lor. Daca esti femeie ft atractiva este normal sa iti doresti barbat atractiv, daca esti femeie cu job bun este normal sa iti doresti acelasi lucru de la partener. Daca vrei sa fii femeie de casa, gen tu sa ai grija de copil si de casa, este normal sa iti doresti un partener mai potent financiar. Eu cunosc femei 35+ si 45+ care sunt singure si se vaita de singuratate. In opinia mea singurul motiv pentru care sunt singure este acela ca au niste standarde uriase. Si eu sunt singur la 38 si standardele mele sunt foarte decente. Nu fii obeza, fii loiala si modesta si daca se poate sa fii vie laughing. In rest nu ma intereseaza sa aiba fundul nu stiu cum sau daca e prea slaba sau mai stiu eu ce. Am stat si cu grase si cu slabe si cu pitice si cu tipe cu un cap mai inalte ca mine. Social media a spalat femeile pe creier si le face sa creada ca nu sunt suficient de frumoase, de aia vezi o gramada de botoxate si siliconate si femei care isi dau cu 1kg de tencuiala pe fata.

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Nu e mai important decât bunul simț, modestia, să fie sociabilă, etc.

| ValDan71 a răspuns:

Foarte important. Dar si mai important e sa nu fie proasta.

Întrebări similare