| Crisis a întrebat:

Credeti ca e necesara predarea religiei in scoli? Argumentati. Vreau cat mai multe pareri.

5 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Sincer,nu!
. este bine sa iti cunosti propria religie...dar intr-o lume in care oamenii nu mai au nici o treaba cu religia ...nu cred ca acesta materie ar tr sa mai fie predata in scoli!
Pentru ca nu mai este luata in serios...

| Zøєy a răspuns:

La mine la liceu oricum degeaba se face religiehappy. Multi chiulesc, altii asculta muzica in casti, altii isi trimit biletele sau pur si simplu nu sunt atentihappy. Profa e mereu calma asa ca nu e genul care tipa daca nu suntem atenti...Si dupa fiecare lectie oricum nimeni nu retine nimic asa ca...

| LadyInBlack a răspuns:

Este important sa iti cunosti religia. Desi in ziua de azi religia e asa... ca sa fie mai multe materii. Profesoara/profesorul isi raceste gura degeaba pentru ca tinerii nu mai au frica de Dumnezeu etc. La noi ora de religie e ora de copiat teme, ascultat muzica, plimbat pe holuri, de mancat sau barfit. oh go on Totusi ceea ce nu am inteles niciodata este de ce trebuie sa invatam numai despre o anumita religie? Eu am si colege care sunt pocaite sau din'alea de ziua de sambata (nu stiu cum se numeste religia respectiva) si care trebuie sa invete rugaciuni si altele despre religia ortodoxa. Dupa parerea mea religia ar trebui sa se faca numai in clasele 1-4 si in clasele 9-12 la liceele de teologie. Exista biserica si daca chiar te intereseaza despre religia ta mergi frumos si asculti ce predica popa.

| jhdvavsfhkegvfrkhegbvr a răspuns:

Necesara nu e. De fapt, nicio materie nu e necesara dupa clasa a 4-a. Dar e buna ca iti mareste media generala, cel putin la scoala mea are toate lumea 10 pe pura prezenta si ascultat muzica in ore.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sincer ar trebui findca acum se intampla ogramada de lucruri neplacute in scoli si religia asta te face sa iti mai aduci aminte de Dumnezeu findca mare parte din tineretul asta a cam uitat de Dumnezeu