anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca e o rusine sa ai sub 35 de ani si sa nu stii limba engleza? Nu ma refer sa o stii perfect dar sa te descurci macar bine sa vorbesti si sa intelegi destul de mult. Nu ma luati cu limba romana, aici e strict vorba de limba engleza.

Răspuns Câştigător
| PersonajFictiv a răspuns:

Depinde de conditiile in care a trait acea persoana.
De exemplu, ar fi aiurea pentru un copil cu 2 parinti care il sustin financiar si nu are nicio grija din punctul asta de vedere ( liceu platit de parinti, facultatea la fel, banii de buzunar tot de la parinti ) iar el sa nu fie in stare sa stie engleza pentru ca a fost lenes.
Iar alta e sa te nasti in saracie, sa nu ai nici macar un telefon sau curent electric si sa cresti asa, apoi sa ramai in mediul ala, sunt destul care sunt asa.
Depinde si de conditiile in care a crescut acea persoana inainte de a afirma ca a fost lenesa sau doar nu a avut conditii ( sunt unii care au probleme cu invatarea limbilor noi pentru ca o regiune a creierului e mai putin activa - dar nu intru in detalii, e vorba de ceva cu ce s-au nascut, etc ).
Nu pot sa spun daca e o rusine sau nu ca si ceva general, dar in unele cazuri e rusine ( ma rog, aluia care a putut sa invete dar era prea ocupat sa cheltuiasca banii parintilor ar fi trebuit sa-i fie rusine ) iar in altele nu.
Oricum, eu pentru cei de bani gata cu figuri si prosti simt doar scarba si ma indepartez de oricine e asa.

33 răspunsuri:
| munteanuionvictor a răspuns:

E bine sa stii si ceva engleza.

| Legion7X a răspuns:

Engleza nu mai este ceva grozav toți pleacă prin Anglia și vin cu ceva nou
La modă este Limba Chineză, Japoneză,
se plătește mai bine ca translator.
Până și Țața Floarea din capul satului stie și ea să zică Ok, fine,
După părerea mea nu este o rușine că habar nu ai de engleză, pentru că numai există rușine în ziua de azi fiecare se descurcă cum poate într-o Țară poate chiar mai bine ca unul care știe engleza, franceza, etc.

| CleanHeart a răspuns:

Nu, si eu o stiu asa si asa, decat deloc e bine.