Eu nu cred.Eu sunt adeptul petrecerilor organizate acasa, intre prieteni. Costa mai putin si te simti mai bine. Mai ales petrecerile acelea care dureaza pana a doua zi, nu te sfiesti de la nimic, te distrezi la maxim cu prietenii, eventual ramai peste noapte. E mult mai distractiv asa. Si e un regim mai familiar, mai informal.
Nu cred ca e demodat, dar asta e o idee buna doar daca ai prieteni ok, educati, care nu iti devasteaza casa.
Buna!
Eu nu cred ca e deloc demodat si in plus acasa poti sa faci mai multe lucruri. Asa ca LA MULTI ANI! si petrecere frumoasa
Nu e o idee rea, dupa petrecere iei niste jacobs si cativa prieteni sa te ajute la curatenie.Petrecere frumoasa!
Nu e o idee rea, dar sa vorbesti cu vecinii sa stie ca faci chef, cel putin cu cei cu care ai pereti comuni
Daca ai papa bun.nimic nu te mai deranjeaza.Si oricum la 18 ani se sarbatoreste in local(asta stiu eu). Nu dau bani pe lucruri aiurea
Pai nu este demodat. Daca ai spatiu e destul de ok.Nu conteaza localul sau alte alea, conteaza cat de destinsa e atmosfera, muzica buna, mancare-bautura. Oricum la o aniversare nu se prea axeaza "lumea" pe mancare....Multi se ocupa cu altceva.. Dar totusi.stii tu.. Oricum, mie personal nu mi se pare deloc demodat.Gazda conteaza Pupici:*
Mindfulness întreabă: