anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeţi că este demodat ca în ziua de azi să organizezi o zi aniversară acasă? o petrecere pentru împlinirea vârstei de 20 de ani... consider că închirierea unui local este destul de costisitoare...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acasa e cel mai fain.Sincer,ce e mai tare decat sa petreci o noapte si sa faci curatenie 3 zile dupa?

11 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Eu nu cred.Eu sunt adeptul petrecerilor organizate acasa, intre prieteni. Costa mai putin si te simti mai bine. Mai ales petrecerile acelea care dureaza pana a doua zi, nu te sfiesti de la nimic, te distrezi la maxim cu prietenii, eventual ramai peste noapte. E mult mai distractiv asa. Si e un regim mai familiar, mai informal.

| xibalba a răspuns:

Nu cred ca e demodat, dar asta e o idee buna doar daca ai prieteni ok, educati, care nu iti devasteaza casa.

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Eu nu cred ca e deloc demodat si in plus acasa poti sa faci mai multe lucruriwinking. Asa ca LA MULTI ANI! si petrecere frumoasa happy

| georgiana a răspuns:

Nu e o idee rea, dupa petrecere iei niste jacobs si cativa prieteni sa te ajute la curatenie.Petrecere frumoasa!

| tarziu a răspuns:

Nu e o idee rea, dar sa vorbesti cu vecinii sa stie ca faci chef, cel putin cu cei cu care ai pereti comuni

| medex3 a răspuns:

Daca ai papa bun.nimic nu te mai deranjeaza.Si oricum la 18 ani se sarbatoreste in local(asta stiu eu). Nu dau bani pe lucruri aiurea

| .::CyBeR::. a răspuns:

Nu vad ce este demodat sa-ti faci aniversarea acasa.

| NoNameToday a răspuns:

Pai nu este demodat. Daca ai spatiu e destul de ok.Nu conteaza localul sau alte alea, conteaza cat de destinsa e atmosfera, muzica buna, mancare-bautura. Oricum la o aniversare nu se prea axeaza "lumea" pe mancare.laughing...Multi se ocupa cu altceva.laughing. Dar totusi.stii tu.big grin. Oricum, mie personal nu mi se pare deloc demodat.Gazda conteazabig grin Pupici:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acasa e mai intim si mai placut.si pentru parinti e benefic.eu am facut acasa un majorat, un revelion, si un bairam dupa revelion, asa de mult le-a placut si lor si mie ca parinte.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vai de mine, nu ma gindesc decit la deranjul de dupa.ai bine un local micut, intim si fara deranj pentru vecini si pentru cartier.Casa sa ramina o oaza de liniste in care evadezi din cotidian.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@dodo pai gazda e mai mult decat perfecta laughing oricum mai e pana atunci, dar vroiam sa stiu pareri din timp happy