E important mai mult pentru cresterea increderii de sine, de cum se vede persoana respectiva, ce imagine isi face despre ea, fizicul fiind o parte importanta, omul este intai de toate o fiinta vizuala, trebuie sa recunoastem, o femeie frumoasa este mult mai apreciata fata de una mai putin frumoasa, suntem atrasi la prima vedere de frumos. Frumusetea poate sa iti dea un plus in cariera, parerea mea, cu cat arati mai bine, cu atat sansele sunt mai mari sa reusesti daca vine la pachet si cu o inteligenta peste medie, fata de una care care aceeasi inteligenta dar ca fizic este sub tine. In mare cam astea sunt, si sa nu uitam ca multe sunt alese de barbati doar pentru cum arata fara alte calitati ceea aici e o prostie mare, dar na, nu le comentez alegerile, se ard ei singuri.
Stai linistita ca si la barbati e presiunea mare, nu e chiar asa cu ''barbatul trebuie sa fie putin mai frumos decat dracu''. Si barbatii sunt judecati daca nu se incadreaza in anumite standarde ale societatii, anumite kg, anumite fizionomii, la fel ca la voi le ridica increderea de sine si imaginea daca arata bine, fizicul este foarte important din mai multe puncte de vedere dar trebuie sa vina la pachet si cu alte abilitati/calitati pentru a avea cat mai multe, dar niciodata pe toate.
Frumusetea e relativă,ingrijita poate vrei sa spui ce da, E necesar.
Orce femeie trebuie sa fie spălată, curata, pensat, epilata pentru a arăta că e ingrijita si asa implicit e si frumoasa.(restul trăsăturilor fizice nu se pot schimba decat prin operatii).
Eu am explicat, dar poate nu ai vazut.
Este normal din punct de vedere al naturii sa fie asa, ca real nu ar fi normal sa fie asa, este altceva.
Suntem programati ca fizicul sa fie proba eliminatorie in formarea unei relatii, fara atractie nu exista iubire.
Si femeie e f important sa fie frumoasa, si barbatul sa fie la fel pentru femeie, asta e.
Dupa ce fizicu e acceptat, abia apoi incep sa conteze si celelalte calitati, daca acela nu atrage deloc, nu mai conteaza restul.
Barbatul frumos ce inseamna? Inseamna figura aia care emite calitati masculine care de mult ajutau familia, adica putere, bazare, maturitate, descurcareala, si femeile sunt programate sa fie atrase de astia, ca pe legile atractiei nu ne-am schimbat deloc.
Femeia frumoasa inseamna sanatate si fertilitate tradus, asa ca barbatii sunt facuti sa fie atrasi de asta.
Daca babele erau mai fertile si mai sanatoase, pe ele le percepeau atractive.
Calitatile celelalte, de mult nu erau necesare, asa ca nu prea sunt luate in calcul ca factori primordiali in declansarea atractiei.
andreeaaaaaaamaria întreabă:
andreyyya întreabă:
aaa10 întreabă:
PowerKoko întreabă: