Nu stiu de alti,dar eu am renuntat la stilul de viata care il aveam am trecut la unul mult mai sanatos, sper sa fie o schimbare permanenta, personal nu cred ca alti se schimba, eu unu am vazut mereu ca oameni raman la fel, doar ca poarta alte masti
Doar în urma unei traume emoționale. Doar din pură voință e foarte greu, aproape imposibil. Întotdeauna este un factor extern care o declanșează.
Depinde de persoană, de situație, dacă își dorește cu adevărat o schimbare da, se poate schimba.
Dar cineva se poate schimba si intr-o secunda.
Nu ai nevoie decat de un impusl provenit de la creier pentru a ajunge prin tot corpul intr-o fractiune de secunda. In acea secunda poti sa iti dai seama ca tu chiar contezi/poti face asta/poti sa te schimbi/esti o alta persoana...
Totul depinde de mediul inconjurator si la situatile la care te supui.
Asta sau... daca ai facut referire doar la o anumita persoana care poate te-a suparat sau a facut ceva legat de mediul tau de viata sau prin apropierea acestuia (nu cred ca ai zis 6 luni fix, daca nu e ceva personal), atunci da, se poate schimba. Dar nu e bine sa te gandesti la un numar fix, de altfel nu ai cum si pot sa te asigur, nu ai cum 100% sa verific daca acea persoana s-a schimbat sau nu.
anyia întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: