| bubu12234 a întrebat:

Credeti ca este un avantaj pentru fetele care arata mult mai tinere decat sunt ele de fapt?
De ce?

Răspuns Câştigător
| PersonajFictiv a răspuns:

Depinde de caz,dar in majoritatea cazurilor, da,reprezinta un avantaj.
Imbatranesti mai greu, arati mai bine pe o durata de timp mai lunga.
Dar,pentru o femeie ce conduce o companie, care arata ca un copil, atunci cand tine un discurs, o sedinta, etc, nu prea pare impunatoare daca arata mai tanara decat e si are o fata de copilas.
Gen :
http://i.ytimg.com/vi/sW5FoTzP5yE/hqdefault.jpg
Am exagerat si eu un pic, eh.

24 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Normal ca da, barbati mereu au ales fetele tinere, fertile, desigur ca totul are un scop evoluativ ele find mai fetile, totul are sens cand citesti teoria evolutiei

| bubu12234 explică (pentru RAY):

Eu nu inteleg de ce toata lumea sare cu fertilitatea si reproducerea, daca ai 40 de ani si arati ca la 30, asta nu are nimic de a face cu asta.
intrebarea nu este -credeti ca este un avantaj la agatat barbati-... este vorba de avantaj in general, in societate, la locul de munca, in viata. toata lumea e fixata pe aceiasi idee, poate fi o fata super tanara si super frumoasa, dar din pacate cu o boala grea...ce legatura mai are ea cu toate astea? oameni superficiali.

| RAY a răspuns (pentru bubu12234):

Asta pentru ca prima impresie conteaza iar aspectul fizic are o importanta mare la inceput, multi barbati patroni angajeaza multe obiecte sexuale desi alea habar nu au de nimic, sunt full de cazuri in Romania de fete angajate doar pentru sex

Bun, asta am inteles, dar ma intreb, in cazul celor care arata foarte copilaros?

Ca fata e super ok e drama sa fi barbat si sa arati ca un baiat de 17 ani tu avand 28

Da, ca barbat e destul de greu laughing

Si pentru sexul opus care te percepe ca un pusti =desi zero sanse la ceva =vreajeala cu sufletul cade, plus ca barbati nu prea au incredere in tine, oamenii te percep imatur, neserios, copilaros etc
prima impresie conteaza foarte mult dar in timp poti schimba asta daca esti serios, matur

Stiu asta mai bine ca oricine, mi se intampla des sa ma intrebe oamenii daca am intrat la liceu si sunt in anul 2 de facultate...

Ne potrivim sincer, eu ma rog la zeii sa imi creasca barba dar imi creste doar mustata

Ce varsta ai? (daca nu te superi)

Mai un pic si fac 28

Multi inaintewinking

Si tie la fel

happy

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Este un avantaj, daca arata bine, nu a copil.
Adica, e un avantaj cand o tipa de 40-50, inca arata a 20-30.
Dar nu e un avantaj, pentru alea clonţate, cu bube pe fata, care au de fapt 30 de ani, dar iti vine sa le intrebi "puisor, n-ai scoala azi?".

| CleanHeart a răspuns:

DA! Eu am 18 si arat de 13, 14 ani la 30 de ani o sa arat ca o tipa de liceu, deci eu vad un avantaj in asta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da pentru ca la femei se cauta frumusetea si tineretea. Este o vorba "femeile imbatranesc ca laptele iar barbatii ca vinul"
Cele mai cautate fete sunt intre 15-25 de ani, cu siguranta esti atractiva daca la 20 arati ca la 14 si la 30 ca la 24, este din cauza valorii sexuale care o pune societatea pe umeri, iar asta e natura barbatului sa caute o femeie frumoasa cat mai tanãra sa se reproducã

| bubu12234 explică (pentru anonim_4396):

Doar asta cauta barbatul? doar pentru asta? la altceva nu ca i-ar servi...

| anonim_4396 a răspuns (pentru bubu12234):

Da... de ce crezi ca se vand milioane de euro pe machiajei, pentru infrumusetare, filme pentru adulti, prostitutie, reviste de moda, haine care sa arate sexy
Noi cautãm doar placere vizualã si sexualã doar atat, cam prea simplu dar asta este

| bubu12234 explică (pentru anonim_4396):

Ok laughing

Dorinta sexuala este involuntara,dorinta creaza un interes, desi noi vorbim cu voi,va facem pe plac pentru sex, asta e scopul uman biologic reproducerea, dar noi oamenii si cimpanzeii o facem din placere, asta nu inseamna ca nu cautam iubire, familie dar primul gand cand vezi una frumoasa este sexul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E relativ.Adica la o anumita varsta e mai bine sa arati mai matura, iar la o alta mai tanara. Spre exemplu daca la 30 arati de 20 si ceva e clar ca e bine.Dar e aiurea ca la 22 sa arati de 16.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de situatie, zic eu. Cunosc un cuplu de putin timp. El are 34, ea 30. Dar ai zice ca el are 23 24 si ea clar nu mai mult de 20. Cand le-am auzit varsta sa mor nu alta. Eu credeam ca sunt chiar mai tineri ca mine, cand colo. Oricum, pentru ei e normal. E bine asa. Dar sa imi imaginez un barbat "normal" de 34 pe langa tipa aia, ai zice ca iese cu una mai mica cu 14 ani ca el. Ar arata ca un pedo naiba. Haios a fost cand am vorbit cu ea si mi-a spus ca atunci cand s-au cunoscut i-a cerut lui buletinul ca nu ii venea sa creada ca e mai in varsta ca ea cu4 ani. Vezi, nici asa nu e bine. Desi, da, bravo lor ca arata mai tineri. Dar ca orice pe planeta asta, are avantaje si dezavantaje. Astia cand or sa mearga la scoala cu copiii nu o sa zica profesorii ca au venit cu bunicii laughing.

| Victor453 a răspuns:

Da este
au mai multe sanse sa placa cuiva, sa se casatoreasca etc