Ca să existe o prietenie adevărată, trebuie mai întâi să fii tu un prieten adevărat şi apoi să ai pretenţia ca şi alţii să fie la fel ca tine.Dar, din păcate, mai nimeni nu ştie cum să fie un prieten adevărat....doar animalul posedă această virtute, în special câinii.
Corect, mai bine zis câinii(cei mai buni prieten al omului). http://www.ziare.com/......au-1189987 Asta numesc eu prietenie, din nefericire la om nu găsești veci asta, bănuiesc. Îți recomand un film de nu l-ai văzut încă http://www.moviesample.net/hachiko-a-dogs-story-online-subtitrat/. Mi-a trimis linkul un prieten. Să-mi zici opinia ta despre film, ok (in private sau aici)?
Am văzut filmul vineri seara,mi l-a recomandat o prietenă.A fost foarte frumos, o poveste extraordinară care m-a pus pe gânduri şi care, bineînţeles, mi-a furat câteva lacrimi...
Ştiu un film asemănător pe care ţi-l recomand, de asemenea:
https://www.youtube.com/watch?v=zz7TGf1awDo
Deoarece eu în fiecare persoană văd un suflet bun, nemaipomenit. Dar mai de fiecare dată realizez că m-am înșelat și asta mă doare foarte tare. Eu pur și simplu nu pot să accept că în lumea asta nu mai există oameni buni cu suflet mare. Poate așa este și al tău. Nu știu, poate voi avea șansa să aflu, cine știe? Probabil că sună cam ciudat.
Cum am scris intr-un ecard
"Dogs are man's best friend because they can't talk". Eu zic ca numarul prieteniilor adevarate, e redus pana la jumatatea numarului oamenilor buni.
Multumesc pentru recomandare, eu am vazut deja filmul si vreau sa iti spun ca este unul dintre preferatele mele :*
Și care este filmul tău favorit din toate astea(preferatele tale), dacă pot să știu? Dar melodia?
De obicei mie imi plac filmele cu tenta romantica, deoarece asa sunt majoritatea fetelor, dar asta nu inseamna ca nu imi plac alte genuri cum ar fi horror.Momentan filmul meu preferat este "the time traveler's wife".
Cat despre melodia mea preferata, nu cred ca am doar una, eu imi aleg melodiile preferate in functie de stare mea de spirit.Momentam melodia mea prefrata este:"red hot chili peppers-Snow" ma simt bine cand o ascult ma induce oarecum in atmosfera Craciunului.
Iar tu, care este filmul si melodia preferata?
Nu pot zice asta cu precizie, mereu poate să apară un film sau o melodie nouă. La film aș putea opta pentru Ring of the Nibelungs, la seriale pentru Dr. Who, la comedie pentru Police Academy. Îmi plac melodii gen romance, nu mereu, doar câteodată. Îmi place Play and Win - Yabb, 2 steps from hell - Protectors of the Earth, Linkin Park - In the end, Basshunter - Now you're gone, Gianna - Chica Loca, Las Ketchup - ASereje, Lindsey Stirling majoritatea pieselor ei. Nu le voi enumera chiar pe toate, doar unele. Am multe, nu mă pot decide exact .
Da stiu, mereu o sa apara ceva nou care o sa ma determine sa imi schimb prefertintele!
PS:Ai gusturi bune!
Mersi,;)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uuCFRaFWjwY
Acum ca am aflat cate ceva despre filme si muzica.Care este cartea ta preferata?
Între Ion de Liviu Rebreanu și Maitrey de Mircea Eliade optez Nici aici nu sunt atât de decis. Ion este un roman foarte realistic iar Maitrey unul al experienței. Cam în ambele e vorba de o poveste de dragoste dar nu neapărat pentru asta îmi plac. Modul cum e scris romanul Ion îl face unul dintre preferatele mele. A ta care este? Apropo, drăguț avatar!
Dupa cum spuneam mereu o sa apara o alta carte, insa acum cartea mea preferata este:"Invitatie la vals de-Mihail Drumes". Multumesc, am o "slabiciune" pentru pisici.
Cartea asta e de gen romantic/de dragoste. Fumoasă carte, m-am uitat pe net, începutul e cam sinistru adică foarte trist, fără speranță...
Inceputul cartii reprezinta de fapt prima parte a sfarsitului ei, este o carte plina de viata, pe care ti-o recomand, si iti garantez ca nu o sa regreti!
După descriere, abia apuc
Dumnezeu e prietenul dupa care tinjesti!
El e prietenul tau daca iL accepti.
Da, cel mai bun prieten este chiar Dumnezeu.
Apropiaţi-vă de Dumnezeu, şi El Se va apropia de voi. Curăţaţi-vă mâinile, păcătoşilor; curăţaţi-vă inima, oameni cu inima împărţită!
Iacov 4:8
Aceasta este porunca Mea: să vă iubiţi unii pe alţii, cum v-am iubit Eu.
Nu este mai mare dragoste decât să-şi dea cineva viaţa pentru prietenii săi.
Voi sunteţi prietenii Mei, dacă faceţi ce vă poruncesc Eu.
Nu vă mai numesc robi, pentru că robul nu ştie ce face stăpânul său; ci v-am numit prieteni, pentru că v-am făcut cunoscut tot ce am auzit de la Tatăl Meu.
Nu voi M-aţi ales pe Mine; ci Eu v-am ales pe voi; şi v-am rânduit să mergeţi şi să aduceţi rod, şi roada voastră să rămână, pentru ca orice veţi cere de la Tatăl, în Numele Meu, să vă dea.
Ioan 15:12-15
Există, dar nu la nivelul la care o percep majoritatea oamenilor.
Un prieten adevărat se dovedește a fi adevărat când renunță la el să te ajute și totuși nu uită și de sine. Atunci ar fi fraier.
Și tocmai de aceea, în situație extreme gen naufragiu, intervine instinctul de conservare ce te va face să îi savurezi un braț, în lipsa mâncării și de disperare. Unii sunt obisnuiți să se pună pe ei înșiși în centru, dar pot fi și prieteni buni.
Da.Prietenii adevarati sunt acei prieteni care nu stau langa tine pentru ca ai bani sau pentru ca esti cool, ei nu te lasa la greu stii proverbul ala:,, Prietenul adevarat la nevoie se cunoaste".
Eu nu-am dat seama care e prieten si care nu, prietenul abi la nevoie sa cunoaste
Andrei1903 întreabă: